Cecilie har grundlagt Oslo Skin Lab: "Det skal være tilladt at passe på sin hud uden at blive kritiseret"

Er du stødt på kollagenpulveret på sociale medier? Mød den 51-årige kvinde bag det hurtigvoksende brand, der sælger i ni lande!

10. november 2021 af Benjamin Creative for Oslo Skin Lab

Hvis du ofte scroller igennem Facebook eller Instagram, har du formentlig set kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Brandet har nemlig en lang række kendte ambassadører, der ivrigt fortæller om fordelene ved pulverbrevene på sociale medier – heriblandt Silke Grane, Renée Toft og Line Baun Danielsen.

Mød den seje 51-årige iværksætter og Chief Marketing Officer, Cecilie Nordstrøm, som fik sin passion for at pleje huden indefra til at blive en international virksomhed – og få hendes bedste iværksætterråd.

Det startede med en drøm

Cecilie Nordstrøm er 51 år, bosat i en forstad til Oslo, har tre børn og så har hun altid troet på, at smuk hud bliver skabt i køkkenet og ikke kun på badeværelset. Før hun grundlagde Oslo Skin Lab, arbejdede hun med kosttilskud og havde oplevet, hvor stor en indflydelse vitaminer kan have.

Med sin erfaring inden for kosttilskud og interesse for holistisk hudpleje, drømte hun om at finde et supplement, der kunne forbedre hudkvaliteten indefra. Og efter virksomheden, hun arbejdede for, skulle vurdere tilskud af kollagen til led, fandt de en producent, der havde udviklet et patenteret kollagen-hydrolysat, der viste sig at have positiv virkning på huden. Det er nu det aktive stof, der findes i kollagenpulveret The Solution™.

Hvorfor er kollagen godt for huden?

Kollagen er en vigtig byggesten, når det kommer til hud, led og knogler. Desværre falder vores kollagenproduktion med 1-2 procent om året fra 30 års-alderen, og det er blandt andet derfor, vi får rynker. Kollagen findes i flere madvarer, men udover det er nemt at indtage i pulverform, har kollagenpulveret The Solution™ dokumenteret effekt på: 

  • Øget spændstighed og elasticitet i huden.
  • Glattere hud med færre og mindre dybe rynker og fine linjer.
  • Forebyggelse og behandling af appelsinhud.

Sådan blev hun sikker på, det ville lykkes

Cecilie havde tillid til, at produktet kunne være oplagt i forhold til at pleje huden indefra. Særligt da en masse testresultater og uafhængige eksperter bakkede op om effekten:

"Vi er meget strenge, når det kommer til dokumentationen for produkterne, vi lancerer. Der laves forsøg, hvor hverken testpersoner eller læger ved, hvem der får det rigtige produkt, og hvem der får placebo. Forsøgene med kollagenpeptiderne viste sig at føre til bedre elasticitet i huden, en reduktion af appelsinhud og en reduktion af rynkers dybde. Og da vi havde den solide dokumentation for, at der var en effekt, var jeg sikker på, at det ville lykkes."

For Cecilie var det vigtigt at få beviser for effekten. De fik blandt andet en hudplejeklinik i Oslo til at analysere huden hos testpersoner, og den allerførste case, som var den norske blogger Vanessa Rudjord, oplevede efter otte uger en reduktion af rynker på 33 procent.

Nu er Cecilies produkt en international succes

The Solution™ blev lanceret i 2017 i Norge og Finland, og der er sket meget siden. I dag er Oslo Skin Lab i ni lande og drømmer om at blive endnu større. Cecilies bud på, hvorfor succesen er blevet så stor, er, at de fleste mennesker vil se så godt ud som muligt og have produkter med effekt – på en naturlig måde. Og så bekræfter kunderne ofte, hvor stor en forskel det kan gøre:

"Jeg bliver stolt og rørt, når vi får beskeder fra kunder, der er kommet over en problematisk hud efter brug af ​​The Solution. For nogen kan det virke overfladisk, når det kommer til hud, men ansigtet afspejler, hvem du er, og hvordan du har det. Jeg husker, at jeg selv havde et udbrud af bumser i mine teenageår, da jeg arbejdede på restaurant, og jeg havde det så forfærdeligt en dag, at jeg ringede og meldte mig syg. Jeg kunne ikke holde ud at møde mange mennesker, der kunne reagere på min hud, mens jeg serverede. Det, der møder dig i spejlet hver dag, påvirker, hvordan du har det."

Bliver stadig overrasket over skepsis

Det er sjældent, at iværksættere oplever en rejse uden udfordringer. Det har heller ikke været tilfældet for Cecilie. Hendes største udfordring har været, at mange ikke har troet på produktet – og det kommer stadig bag på hende, når produkternes effekt er dokumenteret af forskere. Og så er der også folk, der ikke mener, at rynker overhovedet skal behandles:

"Vi får kritik fra folk, der synes, at vi bare skal være stolte af at blive ældre, og at rynker er smukke. Der mener jeg, vi er forskellige – og det skal være tilladt at passe på sin hud uden at blive kritiseret for det. Der er ingen, som beder nogen om at stoppe med at træne og børste tænder - hvorfor gør de det, når det kommer til at pleje huden?"

Cecilies bedste råd til dig med iværksætterdrømme

Går du selv med en iværksætterdrøm i maven? Så har Cecilie et par råd:

"Du skal tro på din idé, du skal gå ind i projektet af hele dit hjerte og du skal turde drømme stort. Jeg har drømt om forskellige scenarier, som jeg egentlig syntes var helt vilde, men så bliver de pludselig en realitet. Et godt eksempel er, at vi nu begynder at sælge i USA i samarbejde med folk, som jeg aldrig troede ville se vores vej engang. Skab kontakter og vær ikke bange for at bede om hjælp og råd fra folk, der ved mere end dig – der er mange, der gerne deler råd og erfaringer. Og så skal du gøre det samme, når folk spørger dig senere."

Cecilie anbefaler: Tag før/efter-billeder

Cecilie understreger, at The Solution™ ikke er en mirakelkur, der hurtigt giver synlige resultater. Men hun er heller ikke i tvivl om, at regelmæssig indtagelse af kollagenpulveret kan bidrage til, at huden bliver glattere, blødere og mere elastisk. Hun anbefaler at tage før/efter-billeder, da det oftest her bliver tydeligt, hvor meget huden har ændret sig.

Få 50 % rabat på kollagenpulveret, Cecilie står bag

Vil du prøve det succesfulde kollagenpulver, som arbejder med huden indefra og behandler og forebygger rynker og appelsinhud? Så kan du lige nu få 50 % rabat på din første pakke af The Solution™ fra Oslo Skin Lab ved at følge linket her, hvor rabatten er indsat.

Rabatten gælder kun, hvis du bestiller The Solution™ på medlemskab, hvor du modtager en ny pakke hver 4. uge. Medlemsskabet er gratis, og der er ingen binding eller opsigelsesvarsel. Du kan også bestille én pakke The Solution™ til fuld pris.

I en pakke modtager du 28 dagsdoser kollagenpulver, som er nok til fire ugers brug. Doserne indeholder 100 procent rent hydroliseret kollagen uden smag eller lugt, som nemt kan blandes op i vand, kaffe eller andet.

Du vil (garanteret) også kunne lide