Kvinde i forårsstemning
© iStock

7 tegn på, at foråret er på vej i dit 40+ liv

Du har sikkert opdaget det: Erantis og vintergækker pibler op af den mørke jord. Nummer et på listen over sikre forårstegn. Lige efter den, følger disse tegn

23. februar 2017 af Louise Thorsted

1. Beskidte vinduer. Den der første forårssol er ubarmhjertig. Og er du også opdraget til, at man ikke kan pudse vinduer i solskin, ja, så har du problemet, hver gang solen skinner. For på de mange grå dage imellem dem med solskin, glemmer du.

2. Du køber dit sommertøj på vinterudsalget. For hey, du er endelig blevet gammel nok til at indse at selv tynd uld, cashmere og strømper er gode at have på en typisk dansk sommeraften.

3. Lyst til is! Og du må gerne, for det er jo nærmest et halvt år siden, du sidst har spist en isvaffel. Du har haft travlt med at spise det næstbedste efter is: Ris a la mande.

4. Du genopdager dine fødder. Og ben. Arghhh ve den der forvilder sig ind i et prøverum for at finde den der sommerkjole, der bare skal hænge klar, til så snart det bliver over 15 grader. Og prøvende stikker fødderne i klipklapperne for at fornemme, om du stadig husker hvordan. Huden er jo falmet!

5. Du tjekker de der meget højtaljerede bikinitrusser ud endnu engang. For der er ikke noget, der hedder dårlig krop, kun noget der hedder forkert påklædning! Tjek lige den her bikini fra danske Viola Sky, designet af skønne Sonja, som selv er 40+ og ved, hvad der klæder en rigtig kvinde.

6. Du fristes til at glemme handsker og hue og cykle med åben jakke. Her skal du lige slå bremsen i, for det er simpelthen for tidligt! Det er alt for ærgerligt at tilbringe de mange skønne forårshelligdage i sengen.

7. Du bliver ramt af trang til forårsrengøring. Og cirka tyve minutter efter den indtræder (heldigvis) et andet kendt forårsfænomen. Forårstrætheden. Og du gør det mest fornuftige og sætter dig med en kop kaffe og spejder ud i det blå og snart lysegrønne.

Godt forår!

Du vil (garanteret) også kunne lide