Danica McKellar
© Pinterest@nypost

6 idoler fra din ungdom, der laver noget helt andet nu

Er ham rapperen blevet præst?

5. september 2017 af Anne-Mette Sømdergaard

Scott Baio – kendt fra Joanie Loves Chachi

I gennem 80'erne var Scott Baio alle teenagepigers drøm, men efter han havde lavet tv-serier som Joanie Loves Chachi og Charles in Charge, forsvandt han mere og mere ud af film-verdenen. Dette stoppede ham dog ikke fra at lave fjernsyn. Han optrådte i forskellige tv-shows og film indtil 2006, hvor han fik sit eget realityshow, der blandt andet hed Scott Baio Is 45 ... and Single på VH1.

Scott Baio er i øvrigt registreret republikaner og har støttet flere præsidentkandidater såsom Ronald Reagan og Mitt Romney. Nu støtter hans Donald Trumps præsidentskab

Danica McKellar – kendt som Winnie Cooper fra Mine Glade 60'ere

Efter sin skuespillerkarriere tog Danica McKellar på College og blev matematikprofesser, hvor hun var med til at udarbejde en banebrydende matematik-/fysiklæresætning. Hun er også bestsellerforfatter med sine matematikbøger, der opfordrer piger til at interessere sig for matematik. Men i 2010 slog hun også fast, at hun ikke kun er hjerne, da hun fik taget nogle frække billeder i lingeri til magasinet Maxim.

De senere år har har hun igen været på fjernsynsskærmen, hvor amerikanerne har kunnet se hende i Dancing with the Stars og forskellige tv-film.

Joseph Simmon – Kendt som DJ Run

Herren i den hvide skjorte er ingen ringere end DJ Run, der var forsanger for hiphop-grupperne The Force og Run-D.M.C. i midtfirserne. I begyndelsen af 00'erne begyndte hans liv at tage en mere spirituel drejning, da han han kom i kontakt med sin senere mentor E. Bernard Jordan. Han gik hen og blev præst. Dette betød dog ikke, at han helt fjernede sig fra scenen og musikken.

Ligesom Scott Baio har Joseph Simmons også lavet reality-tv Run's House på MTV. Han fungerer stadig som præst og var i 2011 en særlig gæst hos Fellowship Church i Texas, USA.

Tiffany Darwish – sangerinde

Når vi tænker 80'er-musik, kan vi ikke undgå at tænke på Tiffany Darwish, der gav os sange som I Think We Are Alone Now og All This Time. Desværre holdt hendes musik ikke til 90'ernes nye lyd, så hun forsvandt ud i glemslen. Hun forsøgte at gøre comeback i både 90'erne og 00'erne med sin musik og på forsiden af Playboy, men hun genvandt aldrig den succes, hun havde fået i 80'erne.

Den dag i dag har hun en lille tøjbutik i Nashville, USA, hvor hun sælger tøj til “real women” i alle størrelse og former, der ikke koster en formue.

Jeremy Jackson – Kendt som Hobie Buchannon fra Baywatch

Efter Jeremy Jackson stoppede med at være med i Baywatch, har han ikke levet et liv i luksus på stranden. Som 19-årig blev han arresteret for at have et crystal-meth-laboratorium i sit køkken, hvor han fik 90 dage i fængsel.  

Han forsøgte sig også som sanger og indspillede flere sange med David Hasselhoff, som han mødte på Baywatch-settet – dette blev heller ikke nogen større succes.

Skandale fulgte senere skuespilleren, da der i 2008 blev lagt et sexbånd ud på internettet med ham og pornostjernen Sky Lopez. Jeremy Jackson benægtede, at det var med hans samtykke og påstod, at han var blevet tvunget til at lægge videoen ud.

I 2011 cirkulerede der rygter om, at han skulle have været blevet en af de berømte Chippendales-strippere.

Den kriminelle løbebane har desværre fulgt ham til den dag i dag, hvor han i foråret 2017 fik han en femårig fængselsdom for at have stukket en kvinde ned i foråret 2015.

Shelley Long – kendt som Diane Chambers fra Sams Bar

Shelley Longs karriere nåede aldrig lige så store højder, som da hun spillede den højkulturelle, bedrevidende bartservitrice Diane Chambers i Sams Bar i 80'erne. Hun blev skilt fra sin mand i 2004, og senere det år kom hun på hospitalet for at have taget en overdosis sovepiller. 

Heldigvis ser det ud til, at hun er ved at komme sig, og hun har i de seneste år vist sig i flere hit-tv-serier som for eksempel Modern Family.

Du vil (garanteret) også kunne lide