Kvinde, der brokker sig i bilen
© iStock

10 ting, vi alle siger, som får os til at lyde som nogle gamle brokkehoveder

Men det er vi jo heldigvis ikke – vel?

19. februar 2017 af Amalie Blixt

Vi har før afsløret, at det faktisk skader din og andres sundhed, når du brokker dig, men det er jo desværre noget, vi alle kommer til – bevidst eller ej.

Har du ikke også taget dig selv i at lyde som et forfærdeligt brokkehoved fra tid til anden? Du er sikkert kommet til at sige et par af de her ting – helt uden at tænke over det.

1. “Nu kigger du på den mobiltelefon igen!” Tsk, unge mennesker og deres smartphone-afhængighed! Hov, se den kattevideo, Karen har tagget dig i på Facebook. Ej, den er sjov! (så er de smartphones vist heller ikke værre, hva'?)

2. “Kan I ikke åbne en kasse mere?” Det var da utroligt, at du skal stå der og vente i kø i din lokale Netto, mens medarbejderne bare render rundt og laver ingenting (læs: har virkelig travlt).

3. “Hvordan tror du, de tatoveringer kommer til at se ud, når du bliver 70?” Det er der jo egentlig ikke et tilfredsstillende svar på, men nøj, hvor har du givet den unge fyr noget at tænke over… for den havde han nok ikke hørt før.

4. Til hilsenen “Kan du have en fortsat god dag” svarer du: “Hvordan ved du, om min dag har været god indtil nu?!” Og sekundet efter fortryder du det bittert, for du ved jo, at det var venligt ment. 

5. “Den musik er da til at blive idiot af!” Når du tænker dig om, så syntes dine forældre jo egentlig også, at Bon Jovi og Nirvana var noget værre larm, dengang du var ung.

6. “Unge mennesker i dag har det alt for nemt.” Og det er i hvert fald ikke os mødres skyld!

7. “De kan da ikke blive ved med at genudsende Baronessen fra benzintanken lørdag aften klokken 8!” Alligevel ender du jo med at sidde og se den for 10. gang.

8. “Hvorfor. Virker. Det. Her. Pis. Ikke!” Selvfølgelig er det teknologien, der ikke virker. Det er i hvert fald ikke dig, der har glemt at tænde for kontakten. 

9. “Folk er jo nogle idioter i trafikken!” Det råber du selvfølgelig fra indersiden af din bil, hvor du virkelig kan få budskabet ud til dem, brokkeriet omhandler.

10. “Jeg forstår simpelthen ikke, at du kan holde ud at gå rundt i det dér kluns.” Men tænk lige på, hvor mange fjollede glimmerbælter, gummiarmbånd og badges med budskaber, du har ejet engang.

Du vil (garanteret) også kunne lide