Kvinde og mand holder i hånd
© iStock

10 kvinder fortæller: Det ville jeg ønske, at mit 20-årige jeg havde vidst om mænd

“Mænd er ligeglade med tøj. Ligemeget hvad du har på, fortrækker de, at du er nøgen!”

19. april 2017 af Katrine Vendelbo

1. “Jeg ville ønske, at mit 20-årige jeg havde vidst, at et knust hjerte altså VIL heles med tiden. Selvom du måske er helt nede i kulkælderen, er der altid en vej tilbage – og du vil komme til at elske en ny mand igen.”

- Susanne, 43

2. “Jeg ville ønske, at mit 20-årige jeg havde vidst, at mænd er ligeglade med, hvilket tøj jeg har på. Spørgsmål som: “Skal jeg tage den eller den kjole på? Hvad med sko og hvilken bh?” er ligegyldige. Tag det på, som du har lyst til. Mænd er ligeglade med tøj. Ligemeget hvad du har på, fortrækker de, at du er nøgen!”

- Lone, 46

3. “Jeg ville ønske, at mit 20-årige jeg havde vidst, at der ikke kun er én bestemt mand derude, som er rigtig for mig. Jeg har spildt meget tid på at lede efter en bestemt (perfekt) mand, som slet ikke findes. I stedet handler det om at åbne sig op over for det uventede, være tålmodig, og så skal du nok finde en dejlig mand.

- Karin, 44

4. “Jeg ville ønske, at mit 20-årige jeg havde vidst, at jeg ikke behøver en mand for at have et godt liv. Gode veninder, en dejlig familie og et fedt job kan give mindst lige så meget lykkefølelse.”

- Sanne, 41

5. “Jeg ville ønske, at mit 20-årige jeg havde vidst, at det at være i et dårligt forhold får en til at indse, hvad det vil sige at være i et godt forhold. Så i stedet for at irritere mig over nogle elendige valg i mænd, ville jeg i stedet have klappet mig selv på skulderen. For de dårlige valg har jo ført mig frem til min nuværende skønne mand.”

- Dorthe, 40

6. “Jeg ville ønske, at mit 20-årige jeg havde vidst, at mænd ikke er særlig tålmodige i kur-fasen...”

- Louise, 45

7. “Jeg ville ønske, at mit 20-årige jeg havde vidst, at mænd bruger lige så lang tid på at regne os kvinder ud, som vi bruger på at regne dem ud. Tanken om, at det kun var mig, der bekymrede mig sådan over, om hans følelser var gengældte, gjorde mig vildt usikker. Det kunne jeg have sparet meget tid på.”

- Hanne, 41

8. “Jeg ville ønske, at mit 20-årige jeg havde vidst, at mænd i start 20'erne ikke er værd at spilde kræfter og tårer på. Mange af de mænd, jeg kender, er først blevet rigtigt modne i slut 20'erne (eller start 30'erne), og så er der ingen grund til at bruge en masse spildte kræfter på en fyr, som ikke er blevet voksen.

- Vibeke, 46

9. “Jeg ville ønske, at mit 20-årige jeg havde vidst, at dating i 20'erne skal være sjovt. Jeg var sammen med én, som gav mig decideret mavesår – og udfordrede mig mere end mine eksaminer på uni – og i den alder burde jeg bare have koncentreret mig om at have det sjovt.”

- Charlotte, 40

10. “Jeg ville ønske, at mit 20-årige jeg havde vidst, at mænd elsker os, som vi er!”

- Lotte, 43

Du vil (garanteret) også kunne lide