40+ par i sengen
© iStock

Her er de bedste sexstillinger til dig, der er 40+

Er du klar til at kaste dig ud i nye, spændende stillinger med din mand?

22. juni 2017 af Amalie Blixt

Du har nok allerede læst, at dit sexliv peaker, når du er mellem 40 og 59 år. Men selvom du er ovenud tilfreds med din mand og jeres sexliv, så kan der indimellem komme perioder, hvor I kører fast i kedelige sexrutiner.

Der er heldigvis et hav af ting, du kan prøve for at forbedre dit sexliv – dyrke denne type yoga, undgå disse madvarer og sove lidt mere om natten.

Men noget, der kan sparke jer ud af jeres sexrutine, er at eksperimentere med nye sexstillinger. Disse stillinger er måske gamle kendinge, men måske har I aldrig prøvet dem før – kast jer ud i det! 

Sidelæns

Læg dig på siden, og løft det ene ben, mens hans sætter sig på knæ og holder fast i dit løftede ben. Du kan enten lægge benet på hans lår eller hans skulder som støtte.

Denne stilling er rigtig god, når han skal trænge dybt ind, og den lader begge dine hænder og den ene af hans være frie til at røre ved hinanden.

Sexstillinger 40+, sidelæns
© ohrigani.com

Siddende

Han sidder i sengen og læner sig op ad en væg med krydsede, strakte ben, mens du sætter dig overskrævs på ham.

Denne stilling giver dig den fulde kontrol, men den er også intim og giver jer rig mulighed for at kysse og kærtegne hinanden.

Sexstillinger 40+, siddende
© ohrigani.com

Omvendt cowgirl

Sæt dig omvendt på ham, mens han ligger ned. Du kan enten bøje benene og støtte på dine skinneben, eller du kan have fødderne på sengen og bruge dine benmuskler til at bevæge dig op og ned.

Fordelen ved denne stilling er, at du har kontrollen og kan bestemme rytme og vinkel. Vinklen er også rigtig god til at stimulere dit g-punkt.

Sexstillinger 40+, omvendt cowgirl
© ohrigani.com

Du vil (garanteret) også kunne lide