Illustration fra Tinder
Hvis det er et match, er det så kærlighed?© Getty Images

Findes kærligheden på Tinder?

Findes kærligheden på Tinder? Vi har spurgt fem voksne kvinder, som bruger Tinder, hvordan de oplever et kærlighedsliv med swipes, likes og dates.

5. maj 2022 af Karen Greve

Yngre mænd, why not?

“I starten brugte jeg selv Tinder til sexoplevelser med yngre mænd. Jeg var 42. De var 25-30 år. Why not? Det var vildt at opleve efter et langt forhold, og det gjorde bestemt noget godt for mig. Senere har jeg datet jævnaldrende mænd, fordi jeg er mere seriøs. Jeg vil faktisk gerne have en kæreste nu, men jeg prøver stadig at hygge mig med at mødes med mennesker. Min erfaring er, at det vigtigste på Tinder er at vide, hvad du selv vil.”
Tine, 50 år 

Spurgte du seriøst om det?

“Jeg holder aldrig mere end maks. en måned på Tinder, fordi jeg bliver så overvældet af tonen og måden, folk opfører sig på. Her er et par eksempler på, hvad folk kan finde på at skrive i en af de første beskeder: ‘Er du til anal-sex? Vil du med i swinger? Skal vi gå på WhatsApp og sexchatte? Og det er altså helt almindelige mennesker. Som har almindelige job og kan googles.”
Anonym kvinde, 48 år 

Som at spille Pokémon

“At være på Tinder er lidt som at spille Pokémon Go. Du bliver bidt af det, du bruger meget tid på det, og du har svært ved at holde op igen. Jeg har mødt både en stor kærlighed på Tinder og virkeligt mærkelige mænd, og jeg er mere og mere opmærksom på at passe på mig selv.”
Anonym kvinde, 50 år 

Hvor høj er du? Helt ærligt

“I bund og grund handler det jo om, at man bare gerne vil kysses i gulvet. Jeg har haft mærkelige dates via Tinder. Gode dates. Dårlige knald. Og jeg har fundet ud af, hvor meget mænd lyver om deres alder. Det gør de ofte. Og også om deres højde.”
Anne, 42 år 

Totalt smølfe-fotos

“At swipe jævnaldrende mænd er næsten ligesom med smølfer. Der er badeværelsesselfie-mand, skisportsudøvermand, cykelbrille- og lycramand, og så er der ham, der sgu ikke går så meget op i det. Hvor man fornemmer, at konen og ungerne er barberet ud af billedet.” Marie-Louise, 48 år 

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 7. april, 2022.

Du vil (garanteret) også kunne lide