Samantha Jones | Smith Jerrod | Sex and the City
© HBO Nordic

Er du single? Vi har 6 grunde til, du skal prøve at date en yngre mand

Vi smider fordommene væk og deler alle fordelene ved at date en yngre mand

30. marts 2017 af Katrine Vendelbo

Jennifer Lopez gjorde det. Demi Moore gør det stadig. At date yngre mænd lader til at være hot i Hollywood, men selvom du hverken er verdenskendt eller har sikret din økonomiske fremtid med din sidste lønseddel, kan du stadig gå efter en yngre mand.

Her deler vi alle grundene til, hvorfor du IKKE skal lade være.

1. Han værdsætter dig

Som den power woman du er, har du som 40+ måske (nogenlunde) styr på karrieren, nået dine mål, og du hviler nok også mere i dig selv og din krop. Med alderen er du blevet klar over, hvem du er, hvad du gerne vil have, og i en yngre mands øjne fremstår du som stærk og selvsikker. Han vil derfor se op til dig og dét, du har opnået med dit liv, og det vil uden tvivl føles ret smigrende med den positive opmærksomhed. Ganske simpelt: Han minder dig om, at du stadig har, hvad der skal til – og at du snildt kan konkurrere med kvinder half your age!

2. Han holder dig i gang

Yngre mænd har ofte mange aktive interesser og et simpelt syn på livet, som kan være ganske forfriskende at lade sig inspirere af. Der er stor sandsynlighed for, at en yngre mand hiver dig med på udenlandske vandreture eller til koncerter med fede bands, du aldrig har hørt om. Og hvem vil ikke gerne med på eventyr?

3. Han har fingeren på den teknologiske puls

Vi er efterhånden overbevist om, at teknologien har gjort vores hverdag en hel del nemmere. Men med dén hastighed, som teknologien udvikler sig med, kombineret med en stresset hverdag, bliver vi en smule stakåndede ved tanken om at følge med. Unge mænd vil med garanti være up-to-date med de nyeste tendenser; han kan guide dig igennem junglen af apps og oversætte de mange tekniske features til brugbar viden. Det er også ham, der sørger for at løse dine tekniske problemer med computeren eller smartphonen. En sand teknisk "handy-man".

4. Han er ligeså energisk som en Duracell-kanin

Let's face it. Jo yngre manden er, jo flere omgange på lagnerne kan han overkomme. Biologien beviser, at mænds testosteronniveau peaker i 20'erne, og hans evne og lyst til at klare flere omgange kan vel bedst sammenlignes med et duracell-batteri, som bare bliver ved og ved og ved... Og fordi du netop er en moden kvinde, som tør sætte ord på, hvad du vil have, er der stor sandsynlighed for, at han rammer plet. Ja tak til mænd, som får de nedre regioner til at juble!

5. Han har mindre følelsesmæssig bagage

Fordi han er en del yngre end dig, har han ikke så mange "lig i lasten". Du skal derfor ikke bekymre dig så meget om hans tidligere forliste forhold eller forholde dig til eventuelle bonusbørn eller ekskoner. Jo mindre erfaring, han tager med sig, jo mere åben og modtagelig vil han være – på alle områder... 

Kim Cattrall |Samantha Jones | Sex and the City
© Giphy.com

6. Han giver dig et mere åbent sind

Bekymrer du dig normalt meget over, hvad andre tænker om dig? Der er helt sikkert en masse fordomme forbundet med at finde én, som er langt yngre end dig selv. Ved at have udvalgt en yngre datingpartner træder du automatisk ud af de traditionelle samfundsnormer, der er forbundet med dating. I bedste Samantha-stil (Sex and the City) står du fast ved, at du gør præcis, som det passer dig – og at du ikke vil finde dig i fordomme. Når nu du er sluppet fri for at bekymre dig om andres fordømmende holdninger, er der rig mulighed for at nyde tiden med din unge mand.

Du vil (garanteret) også kunne lide