Gift med en sportsfanatiker
© iStock

9 ting, du kender alt for godt, hvis du er gift med en sportsfanatiker

Der er faktisk tre i jeres ægteskab, og indimellem kan du blive helt misundelig på tredjeparten: Din mands favorit-sportshold

6. marts 2017 af Amalie Blixt

1. Favoritholdet vil altid være hans første store forelskelse. De utallige kærlighedshistorier, han kan fortælle om sit engagement i holdet, er fascinerende – især når du tænker på alle de gange, han ikke har kunnet huske, dengang I (indsæt romantisk minde her).

2. Jeres sexliv afhænger af, hvordan hans favorithold ligger placeret i ligaen. Derfor holder du dig nøje opdateret med, om holdet har vundet eller tabt aftenens kamp – bare så du er forberedt.

3. Jeres børn bliver automatisk ligeså store fans som deres far. Allerede fra de er to dage gamle bliver de udklædt i alverdens t-shirts, huer og sparkedragter med holdets logo. De finder også hurtigt ud af, at vejen til fars uendelige kærlighed er utrolig nem…

4. Du har aldrig krise over, hvad du skal give ham i gave. Det kan være svært at købe gaver til mænd… Men ikke for dig! Billetter til hans favoritholds næste kamp eller faktisk hvad som helst med holdets logo på er et sikkert hit.

5. Det betyder også, at dit hjem er fyldt med utallige grimme kopper, bordskånere og ølkølere med holdets logo… Det virkede som en nem og sjov gave, men nu skal du glo på den hver dag, fordi han elsker den så højt.

6. Du er blevet mester i at planlægge fødselsdage, familie-komsammener og ferier uden om holdets kampe. Du har for længst fundet ud af, at kampsæsonen er umulig.

7. Og hvis I alligevel er til en begivenhed, der kollapser med en kamp, så finder han altid en måde at se kampen. Om han hvert 10. minut skal forlade selskabet for at gå over på sportsbaren på hjørnet eller livestreame kampen på sin telefon (for en mindre formue), så skal det nok lykkes ham.

8. Han holder sig aldrig tilbage, når sportsholdet spiller (eller bare bliver nævnt). På alle tidspunkter af døgnet (også til arrangementer uden for hjemmets fire vægge) lukker han sin indre hooligan ud. Hop, råb, jublen og klap, som selv du – hans livs kærlighed – ikke kan få frem i ham på samme måde.

9. Du har efterhånden fundet ud af, at du IKKE skal tale til ham, mens han ser en kamp. Medmindre du vil tale om spillerne, angrebene, forsvaret eller dommeren, kan du godt regne med at blive ignoreret.

Du vil (garanteret) også kunne lide