John Travolta og Kelly Preston
John Travolta og Kelly Preston© Wenn.com

John Travolta fortæller, hvordan han lever videre efter tabet af sin søn

For syv år siden mistede skuespilleren sin autistiske søn Jett. Nu fortæller Travolta, hvordan hans lille 5-årige søn Ben har bundet familien sammen efter tragedien

23. oktober 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

På en ferie på Bahamas oplevede John Travolta og hans kone Kelly Preston i 2009 det værste, man som forælder kan opleve. Deres 16-årige søn Jett, som led af autisme, døde efter et anfald. 

I 2010 åbnede John Travolta for første gang op, da han fortalte om sin søns død under et interview i London. Her sagde Travolta blandt andet, at hans søns død var det værste, han nogensinde havde oplevet. 

"Sandheden er, at jeg ikke vidste, om jeg ville klare det. Livet var ikke længere interessant for mig, så det krævede meget at få det bedre," lød det dengang fra John Travolta. 

Nu har skuespilleren igen åbnet op og fortalt om den ubærlige episode i sit liv. 

"Vi er helt sikkert blevet bundet tættere sammen som familie," fortæller John Travolta i et interview med Good Morning America. 

"Du kan få lyst til at leve igen"

John Travolta og Kelly Preston har også datteren Ella, og for fem år siden fik de sønnen Benjamin. Han kom altså til verden efter Jetts død, og det har været et glædeligt lys i mørket.

"Det at have lille Ben har været en smuk måde at binde os sammen igen efter vores enorme tab," lyder det fra John Travolta. 

Hans kone har tidligere udtalt, at selvom det er ubærligt at miste et barn, så kan man godt komme igennem det:

"Du kan leve igen, og du kan få lyst til at leve igen," sagde Kelly Preston i et interview med Lifetime i 2012.

Du kan se det nye interview herunder, hvor John Travolta først fortæller om sin rolle i den nye film The Life and Death of John Gotti og herefter sætter ord på sine følelser omkring tabet af sin søn.

Du vil (garanteret) også kunne lide