Kvinde på strand

“Jeg var utro med min venindes mand”

Mette og Klaus var venner med Karina og Henrik. Indtil den dag, da Henrik begyndte at sende Mette frække beskeder og fik fyret så meget op under hende, at det blev begyndelsen på en hed affære

7. februar 2017 af Fortalt til Trine Pio

“Jeg blev veninde med Karina, da hun og Henrik flyttede ind på vores vej. De havde en søn, der var jævnaldrende med vores, og de to drenge fandt hurtigt hinanden. En dag faldt Karina og jeg i snak, vi begyndte at drikke kaffe, og siden blev vores mænd koblet på. Vi holdt parmiddage og nytårsaftner sammen, og en aften i 2006 kom vi til at tale om Messenger. Karina og Henrik brugte det jævnligt til chat, og det gjorde jeg også, så vi endte med at udveksle dæknavne.

En dag fik jeg en besked fra Henrik: "Hej Mette. Hvordan går det?", skrev han. Vi skrev lidt frem og tilbage - udelukkende venskabeligt - men der gik ikke lang tid, før hans beskeder begyndte at blive småfrække. Han skrev til mig, at han syntes, jeg var dejlig, og at jeg havde en god krop og nogle flotte bryster. Jeg skrev tilbage: "Nej, helt ærligt Henrik - nu må du tage dig sammen".

Jeg var overbevist om, at det var fis og ballade. Henrik var 12 år yngre end mig, og jeg kunne slet ikke forestille mig, at han var vild med mig. Men han fortsatte med sende mig erotiske beskeder, og på et tidspunkt spurgte jeg ham direkte, om han mente det seriøst. Han skrev tilbage, at han mente hvert et ord, og spurgte, om han ikke måtte få et frækt billede af mig i bh. Jeg blev ved med at tænke: "Det er en joke", men endte alligevel med for sjov at sende ham en mms med et bh-billede.

Jeg havde aldrig været interesseret i ham før, men det skal jeg love for, jeg blev. Vi begyndte at sms’e og maile sammen, og beskederne blev mere og mere kærlige. Han skrev, at han længe havde drømt om at forføre mig. Jeg blev smigret og efterhånden også grebet og tændt.

Smugkys på skovstien

Hverdagen blev så meget mere spændende. Henrik gav mig en masse opmærksomhed, som jeg ikke fik derhjemme. Jeg følte mig bekræftet som kvinde! Pludselig var der en mand, der syntes, jeg var dejlig. Mit og Klaus’ forhold havde ikke været godt længe. Vi havde stort set ikke noget sexliv og levede hvert vores liv. Det var mest på grund af drengene, at vi stadig var sammen.

To måneder efter, at Henrik og jeg indledte vores sms-forhold, holdt han 30-års-fødselsdag. Det var en rigtig hyggelig fest, selv om Henrik og jeg holdt os på afstand af hinanden. Men da festen var forbi, og vi skulle sige farvel, gav jeg ham et kys på munden, og så tungekyssede han mig. "Wow - hvad skete der?", tænkte jeg. Jeg blev fuldstændig overrumlet og varm indeni.

Ti minutter efter, da jeg var på vej hjem, fik jeg en sms. Henrik havde fået appetit på mere og foreslog, at vi mødtes nede i skoven. Han ville lufte hunden. Jeg skrev tilbage: "Jeg er der om lidt". Da vi mødtes, begyndte vi at kysse vildt. Det var superdejligt, men også underligt at stå og smugkysse på skovstien. Det var jo første gang, der var noget fysisk imellem os. Indtil da havde vi bare sms’et, mailet og sendt frække billeder til hinanden.

Vores kys fik dog en brat afslutning, da Henrik fik en sms fra sin kone: "Er du nede for at møde Mette i skoven?", skrev hun. Vi blev helt paf og følte os taget på fersk gerning. "Hvor pokker ved hun det fra?" tænkte jeg. Henrik fik selvfølgelig rigtig dårlig samvittighed og fik travlt med at komme hjem. Han havde tidligere fortalt mig, at Karina altid havde været jaloux på mig, fordi jeg var pæn, høj og meget ligetil. Måske havde hun også fornemmet, at Henrik var vild med mig.

Efter episoden i skoven hørte jeg ikke fra Henrik i nogle dage, men så kom der igen en sød sms, hvor han skrev, hvor dejlig jeg var. Jeg levede og åndede for de sms’er. Jeg vogtede over min mobiltelefon og sov med den i sengen. Jeg kunne vågne om natten for at se, om der var kommet en ny besked. Hvis der gik for mange timer imellem hans beskeder, brød min verden sammen, og jeg tænkte: "Han skriver ikke til mig mere". Jeg røg helt ned i kulkælderen og blev irritabel.

“Du er altid så pissesur, mor,” kunne min yngste søn sige. Så fik jeg dårlig samvittighed. Jeg frygtede også, at Klaus skulle se de mange billeder og beskeder, jeg havde sendt til Henrik. Heldigvis interesserede han sig ikke for mobiltelefoner.

Henriks kone var også utro

Jeg havde egentlig ikke dårlig samvittighed over for min veninde Karina. En dag, da vi drak kaffe sammen, fortalte hun mig nemlig, at hun var Henrik utro og havde været det flere gange. Hun sagde også, at han var kedelig i sengen, og at hun gyste, når han rørte ved hende.

Alligevel var det meget underligt at være på besøg hos Karina. Når hun fortalte mig om deres ferier eller andre oplevelser, måtte jeg hele tiden tage mig i at sige: "Det ved jeg godt". Når Henrik også var hjemme, kunne han finde på at sende mig en sms ude fra haven, hvor han skrev: "Hold kæft, hvor er det svært, at du er her. Gid jeg kunne røre ved dig". Han kunne også finde på at bede mig om at gå ud på badeværelset og tage et frækt billede af mig selv. Det var utrolig pirrende, men selvfølgelig også sindssygt underligt, når jeg sad og snakkede med hans kone.

På et tidspunkt var det tæt på at gå galt. Jeg havde købt nyt undertøj, og da jeg stod i omklædningsrummet, tog jeg et billede af min numse i et par g-strenge og mms’ede det til Henrik. Desværre var Henrik og Karina den dag på besøg hos hendes familie, og da billedet tikkede ind, sad Henriks søn med hans mobil i hånden. Han spottede straks billedet, viste det til sin mor og far og spurgte: "Hvad er det, far?". Karina blev stiktosset. Det endte med, at Henrik og jeg fik reddet situationen ved, at jeg sendte en besked, hvor det stod: "Ups - det skulle have været til Klaus". 

Mit og Henriks sms-forhold stod på i to år. Han havde fået frataget sit kørekort, vi turde ikke mødes i den by, vi boede i, og ville heller ikke risikere at blive set sammen i min bil. Vi ville dog sindssygt gerne mødes og elske. Jeg pressede også på for, at vi skulle ses.

Vi var meget åbne over for hinanden og lagde ikke skjul på, hvad vi tændte på. Henrik drømte blandt andet om at elske med mig på sit arbejde. Det, at kontakten foregik via sms eller mail, gjorde også, at jeg turde nogle ting, jeg ellers ikke ville have turdet. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle sende intimbilleder af mig selv til en mand. Det var også fantastisk at vågne op hver morgen til en besked fra Henrik, hvor der stod: "God morgen, dejlige. Har du sovet godt?".

Henrik fik mig til at føle mig sexet, og jeg blev forelsket i ham. Vi sms’ede også om hverdagsting og blev hinandens fortrolige. Når der var noget med mine sønner, var Henrik ofte den, der først fik noget at vide.

Sammen for første gang

I sommeren 2009 fik Henrik sit kørekort tilbage. Han havde købt en kassevogn, som han installerede køjer i, da han og sønnen ofte var til sportsarrangementer rundt om i landet. En dag i juli kom der en sms fra ham: "Hvad laver du? Skal vi mødes?", skrev han. Jeg var på vej hjem fra arbejde og blev vildt glad, da jeg fik beskeden. Vi aftalte at mødes i hans kassevogn i en skov. Sommerfuglene flaksede rundt i min mave. Jeg sad og småfniste som en teenager i bilen på vej derhen. Jeg havde skyhøje forventninger og var samtidig dødnervøs, for nu var det virkelighed.

Henrik havde det på samme måde. Vi begyndte at kærtegne hinanden, og så havde vi sex for første gang. Det var superdejligt, men også akavet, fordi vi var så nervøse! Bagefter kunne jeg ikke fatte, at det virkelig var sket. 

Jeg var lykkelig, og samtidig føltes det meget underligt. Da jeg kom hjem, sagde jeg til Klaus, at jeg havde været i supermarkedet. Jeg havde ikke dårlig samvittighed - jeg befandt mig i min egen lykkeboble. På det tidspunkt havde jeg også besluttet, at jeg ville skilles fra Klaus. Ikke fordi jeg så Henrik, men fordi vores ægteskab var dødt, og han drak for meget.

I de kommende måneder mødtes Henrik og jeg en til to gange om ugen i kassevognen, ofte i vores frokostpause. Jeg har altid haft stor frihed på mit arbejde, så når jeg skulle mødes med Henrik, sagde jeg, at jeg lige skulle et smut i byen. Så mødtes vi i en skov eller på en parkeringsplads og elskede i kassevognen. Nogle gange spurgte Henrik mig forinden, om jeg ikke ville tage hofteholder eller g-strengstrusser på, og det gjorde jeg så for at glæde ham.

Når jeg kom tilbage på jobbet, styrede jeg direkte ud på toilettet, sprøjtede koldt vand i hovedet og ordnede mit hår og min makeup. Min hage kunne godt være rimelig rød, når Henrik og jeg havde kysset. Vi elskede også en enkelt gang på værkstedet, hvor han arbejdede, og i min mors dobbeltseng, fordi Henrik gerne ville prøve at elske i en seng.

Mange søforklaringer

Egentlig var det ret nemt at mødes. Klaus var jo vant til, at jeg var rimelig flyvsk, så han undrede sig ikke over, at jeg skulle ud til en veninde eller i byen. Jeg kom også hjem før ham om eftermiddagen, så jeg kunne nemt skjule mine spor. Hvis jeg havde mødtes med Henrik, lagde jeg mit sexede undertøj nederst i vasketøjskurven, inden Klaus kom hjem.

Men lige så skønt det var at mødes med Henrik, lige så frustrerende var det også nogle gange, fordi det altid var på lånt tid. Som regel havde vi kun en time sammen, så skulle han tilbage til arbejdet. Vi længtes efter mere tid til at tale sammen og fantaserede om at vågne op i hinandens arme. Men Henrik var bange for, at Karina ville opdage det og havde problemer med at finde en god undskyldning.

I november 2009 fik jeg imidlertid en mail, hvor han skrev, at han havde sagt derhjemme, at han skulle på fagforeningskursus, og om jeg havde mulighed for at være væk et døgn. Jeg forklarede Klaus, at jeg skulle rødvins-hygge hos en veninde og ville blive og overnatte.

Om eftermiddagen samlede Henrik mig op, og så kørte vi til Fyn, hvor han havde booket et værelse på en kro. Jeg glædede mig vildt, men var samtidig spændt. Forinden havde vi sms’et lidt til hinanden: "Hvad skal vi tale om?", "Tror du, det går?" og så videre. Det var jo meget uvant for os at skulle være sammen så lang tid. Men det gik over al forventning. Vi havde det simpelthen så hyggeligt. Vi havde planlagt at gå ud at spise, men det endte med, vi købte pizzaer og sad i sengen på værelset og madede hinanden. Om morgenen fik Henrik en sur sms fra sin Karina: "Det er ikke meget, jeg har hørt fra dig", skrev hun.

Da jeg kom hjem næste dag, var jeg lykkelig. Jeg begyndte at tænke, at vi kunne have en fremtid sammen trods de 12 års aldersforskel, og fandt eksempler på forhold, hvor der var stor aldersforskel, som grevinde Alexandra og Martin. Jeg drømte også om, at Henrik ville forlade Karina. Jeg syntes ikke, hun fortjente ham.

Du er min!

Efter turen til Fyn begyndte Henrik at sende mig sms’er, hvor han skrev: "Elsker dig og savner dig vildt". Han var utrolig kærlig og opmærksom, når vi var sammen, og sagde tit, at den Henrik, jeg fik frem i ham, var der ingen andre, der havde fået frem. Anden juledag forærede han mig en halskæde med et hjerte i og sagde, at jeg altid ville have en særlig plads i hans hjerte. Vi begyndte også at få ejerskabsfornemmelser over for hinanden. Jeg kunne ikke udholde tanken om, at han og Karinas ægteskab måske blomstrede op igen og truede med, at det var forbi, hvis de begyndte at have sex igen.

I foråret 2010 kom han og fortalte, at de planlagde to ugers sommerferie i Spanien. Jeg blev helt fortvivlet og sagde direkte: “Det kan jeg ikke klare!”

Bagefter gik han hjem og meddelte Karina, at han ikke kunne få fri fra sit arbejde. Jeg skulle også aflægge rapport til Henrik, da jeg i foråret var to dage i Disneyland i Paris med mine sønner. Klaus var ikke med. Vi skulle skilles, men boede stadig sammen, da vi ikke kunne få huset solgt. Under den tur sms’ede Henrik og jeg konstant. Han ville vide, om jeg havde mødt nogen flotte mænd og så videre. Jeg fik dårlig samvittighed over for mine sønner, der flere gange sagde til mig: “Læg nu den telefon, mor.”

Henrik fyldte meget, og jeg kunne godt være meget fraværende. Men jeg føler ikke, jeg tilsidesatte mine børn for Henrik. Tværtimod formåede jeg at dele min hverdag mellem Henrik og drengene. Og jeg har aldrig misset et arrangement med børnene, fordi jeg skulle mødes med Henrik.

Fra himmel til helvede

En aften i august 2010, da min veninde og jeg var på vej til koncert, fik jeg en sms fra Henrik. "Karina har været mig utro", skrev han. Min første tanke var: "Yes! Nu sker det. Nu går de fra hinanden!". Jeg håbede virkelig, at det nu var definitivt slut.

Henrik befandt sig på en campingplads, og jeg droppede koncerten og vendte om. Han sagde, at det måtte være enden på det, og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at bakke den beslutning op - fortalte for eksempel om alle de mænd, Karina havde været utro med.

De næste dage var jeg desperat. Jeg fik konstant skiftende meldinger fra Henrik og gik fra håb til fortvivlelse. Jeg besluttede, at hvis han valgte at blive hos Karina, var det slut. Efter en uge fik jeg en sms om, at han og Karina havde besluttet at give ægteskabet en sidste chance. Jeg blev enormt skuffet og også optændt af hævn. Så jeg fik en veninde til at skrive til Karina på Facebook om Henrik og mig. Senere afslørede et fælles vennepar, at jeg stod bag.

Det var en forfærdelig periode. En dag troppede Henrik op på mit arbejde og skreg, at hvis jeg ikke begyndte at te mig ordentligt, ville han offentliggøre de intime billeder, han havde af mig. Han truede også med at fortælle Klaus om vores forhold. Samme måned flyttede mine sønner og jeg ud af byen. Jeg ville bare væk. Jeg kunne ikke holde tanken ud om at skulle rende på Henrik og Karina.

I dag har vi slet ingen kontakt. Det har været enormt hårdt ikke at se ham mere, men jeg føler mig ikke ført bag lyset. Jeg er ikke i tvivl om, at Henrik mente det han sagde. Men jeg tror ikke, han kunne overskue at forlade hende, for så skulle hans firma deles, og han var også bange for at miste kontakten til sine børn.

Jeg havde aldrig været sammen med Henrik, hvis det udelukkende var sex. Jeg var utro, fordi mit ægteskab var dødt, og jeg var forelsket. Jeg fortryder ikke, at jeg var sammen med Henrik. For uanset hvad, var det en utrolig dejlig tid fyldt med ømhed og kærlighed. Det gav mig en masse selvtillid som kvinde. Henrik vækkede mig til live igen.”

Alle navne i artiklen er opdigtede, men redaktionen bekendt.

Du vil (garanteret) også kunne lide