© depositphotos.com

Inspiration: De bedste gaveidéer til indretningsentusiasten

Når du skal købe gaver, er det en god idé at tage udgangspunkt i modtagers interesser. Skal du finde en gave til en person, der elsker boligindretning, bør du derfor vælge ud fra dette.

16. marts 2023 af Annoncør

Leder du netop efter en god gave til ham eller hende, der er vild med indretning, er dine muligheder mange. Har du brug for en smule inspiration til, hvad du kan forære vedkommende, bør du læse med herunder.

Du kan selvfølgelig også eksperimentere med kreative gaver, hvis du har mod på det. Du kan f.eks. lave et maleri eller bygge et møbel, som du kan forære ham eller hende i gaven.

#1 En plakat til væggen

En plakat til væggen er altid en god og sikker gaveidé. Det skyldes, at det er en form for dekoration til væggen, der er nem at skifte ud – og personer, der er vilde med indretning har en tendens til ofte at lave om på deres hjems indretning.

Skal du købe en plakat til vedkommende, er det vigtigt at vælge ud fra hans eller hendes stil. Som prikken over i'et bør du sørge for, at den allerede er indrammet, når du giver den.

#2 Vase fra Lyngby Porcelæn

Vaserne fra Lyngby Porcelæn er blevet umådeligt populære. I takt med, at de er steget i popularitet, er udbuddet også blevet forøget, da der er blevet lanceret nye varianter. Vaserne findes i dag i mange forskellige farver, prisklasser og størrelser, så du kan helt sikkert finde en passende vase, hvis du overvejer at gå med denne gaveidé.

#3 Puder til sofaen fra HAY

Rigtig mange synes, at sofaen i stuen kan fremstå en anelse kedelig i sig selv. Derfor er det meget udbredt, at man benytter sig af puder og plaider til at tilføre sofaen en smule ekstra.

Derfor er pyntepuder til sofaen selvfølgelig også en ideel gaveidé, og her er puderne fra HAY især værd at nævne. De har nemlig et udseende, der gør, at de passer godt ind i enhver indretning. Ligeledes fås de i rigtig mange forskellige designs.

#4 Figurer fra Kay Bojesen

Figurerne fra Kay Bojesen hitter fortsat stort. Til trods for, at hans ikoniske abe blev designet i 1951, findes den fortsat i rigtig mange danske hjem. Det samme gør sig gældende for hans garder, der kom til verden tilbage i 1942.

Skal du finde en gave til en person, der elsker indretning og i særdeleshed dansk design, går du ikke galt i byen her. Udvalget af figurer er tilmed stort nok til, at det har noget at byde på for alle.

#5 Moderne Kubus lysestage fra By Lassen

En lysestage, der i dag er at finde i et væld af danske hjem, er den stilrene Kubus lysestage fra By Lassen. Det skyldes, at den har et ikonisk design, som falder i rigtig manges smag.

I de seneste år er de blevet yderligere populære, hvilket har medført, at de er blevet lanceret i nye varianter og størrelser. Derfor kan du også finde en sådan lysestage til personen, du gerne vil glæde med en god gave.

#6 Porcelæn fra Royal Copenhagen

Porcelæn fra Royal Copenhagen har altid været et stort hit i Danmark. I det seneste årti har det dog for alvor fået fat, og det er derfor ikke længere porcelæn, der bliver gemt væk i køkkenskabet.

Tværtimod er der mange, der investerer i et vitrineskab, så de kan vise det nydelige porcelæn fra Royal Copenhagen frem. Hvis din modtager samler på Royal Copenhagen, er dette naturligvis en ideel gaveidé.

#7 Coffee Table Book fra New Mags

De såkaldte Coffee Table Books er også blevet populære i de seneste år. Det er en sjældenhed, at disse bøger reelt set bliver læst. Derimod bliver de primært brugt som en integreret del af indretningen.

For en person, der er vild med indretning, vil det derfor være en rigtig god gave. Beslutter du dig for at forære modtageren en sådan bog, er det ikke blot indholdet af den, der vil have betydning, men bestemt også udseendet af den.

#8 Marmorplade fra Humdakin

En marmorplade kan virke som en meget basal gave. Det ændrer dog ikke på, at den vil blive modtaget med et smil på læben. F.eks. kunne det være en marmorplade fra Humdakin, som kan bruges til mange formål.

Du finder årets bedste gaveidéer hos Geniale Gaver, så mangler du yderligere inspiration, kan du besøge dette website. Alternativt kan du også blot besøge forskellige butikker og webshops i din jagt på inspiration.

Du vil (garanteret) også kunne lide