© iStock

Fem gode grunde til at glæde dig over, at hverdagen er tilbage

Always look on the bright side of life - hverdagen er tilbage, og det er maks fedt!

28. august 2016 af Louise Thorsted
  1. Du kan se dine veninder igen – alene, eller altså på tomandshånd. Og ikke omgivet af sommerferievedhæng som (andres) hunde, børn og mænd.
  2. Du skal ikke længere frygte aftaler a la: Skal vi mødes på stranden? Med efterfølgende bekymringer om slidt badedragt, ubarberede ben, og hvordan er det nu lige, man sidder uden at vælte kavalergang og lår ud over venner, der plejer at se dig med tøj på.
  3. Du kan finde din efterårs-, vinter og forårsgarderobe frem – og ja eftersom sommeren kun varer en månedstid, så er det jo det, vi har mest af. Efter lidt tid på hylden, så er den der Sarah Lund-sweater og støvletterne jo faktisk virkelig fine, igen. Og ellers bugner butikkerne af tøj, du gerne må købe, fordi du får brug for det de næste mange, mange måneder.
  4. Det er faktisk mere behageligt og langt hyggeligere at sidde med en god bog i en blød lænestol med et tæppe over benene - end at forsøge at finde en god læsestilling i sandet med solcremeklistrede fingre og i et lys der er alt for skarpt.
  5. Rose smager da fint, men helt ærligt rødvin smager da bare bedre, ikke?  

Du vil (garanteret) også kunne lide