Du får kuldegysninger, når du hører denne hyldest til Dolly Parton

Dolly Parton har netop vundet en helt særlig pris, og en gruppe sangere hyldede hende ved at synge stjernens største klassikere

3. november 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

For at fejre vores allesammens Dolly Parton og hendes Lifetime Achievement Award, som hun netop har vundet til The CMA Awards, hyldede en række sangere hende ved at synge nogle af hendes allerstørste hits.

Den amerikanske a capella-gruppe Pentatonix startede showet med klassikeren Jolene, som Dolly Parton for nylig har sunget i en helt ny udgave sammen med dem. Reba McEntire fulgte trop med den ikoniske og sprudlende Dolly Parton-sang 9 to 5.

Fejringen af Dolly Parton blev afsluttet med et brag og med kuldegysninger, da sangerne i forening sang I Will Always Love You

Dolly var tydeligvis bevæget og glad for hyldesten, og hun sagde da også i sin takketale, at hun VILLE have haft grædt – men at det havde ødelagt hendes øjenvipper. 

Det er tanken, der tæller, og vi tør godt sige, at vi både kneb en tåre og fik kuldeguysninger af den smukke præstation, som du kan se lige her:

Du vil (garanteret) også kunne lide