Modne kvinder griner
© iStock

Derfor vil dine barndomsveninder altid være dine bedste veninder

I har kendt hinanden altid, og det vil I blive ved med!

12. marts 2017 af Diana Bjerregaard Kristensen

Disse typer venskaber er noget helt særligt. I er vokset op sammen, og derfor har I en hel speciel historie – og hvis du er heldig nok til at have sådant et venskab, så ved du også godt grunden til, at de netop er det bedste. Se med her, om du også kan genkende disse 10 grunde til at hylde jeres venskab. 

1. De forstår dig bedre end nogen andre, fordi de har været der igennem din barndom og ungdom

I har så mange minder sammen – fra dengang i legede med dukker ude i haven, delte jeres første forelskelse med hinanden til dengang I smugdrak fra dine forældre barskab, og I begge fik det rigtig dårligt ... 

2. Dine bedste historier er dem, hvor I alle var sammen

Fordi de slår bare alle andre historier – måske fordi I har udviklet den samme sære form for humor, som ingen andre forstår, og intet er sjovere end det.

3. Det gør ikke noget, hvis I ikke taler sammen i noget tid

Tiden går hurtigt med en travl hverdag, og måske der lige kan gå noget tid mellem i taler sammen, men når så en af jer tager telefonen og ringer sammen, er der pludseligt gået flere timer. I kan altid tale sammen!

4. De var der for dig, når alle andre var forfærdelige

Der har sikkert været et tidspunkt, hvor nogen har været onde og uretfærdige mod dig. Om det var hende pigen i skolen, der mobbede dig, den dumme eks-kæreste eller den lede chef. Her kom dine veninder dig altid til undsætning! Der er intet bedre end at vide, at der er nogen i dit liv, der holder af dig og tager dig i forsvar.

5. Du kan stille dem spørgsmål, som du aldrig vil kunne spørge nogen anden

I kan snakke om alt – og derfor kan du også stille dem de mest pinlige spørgsmål, og du ved, ingen af dem vil dømme dig for det.

6. På dette tidspunkt i dit liv ved du, hvem der virkelig er ved din side

I har kendt hinanden gennem de gode og dårlige perioder i dit liv, og derfor ved du nu, hvem der var der for dig og altid vil være der.

7. Gymnasieminder er så sjove, når I har drukket

Jer + et par flasker vin bliver lig med en masse sjov med de gode gamle gymnasietider – altså ham den forfærdelige engelsklærer, fysik-eksamen i begge dumpede og ja festerne… Ja det var gode tider. 

8. Når du kommer hjem, har du i virkeligheden flere steder at tage hen

Det føles kun helt rigtigt også at besøge din bedste venindes far, fordi han var der jo altid for jer og hentede jer kl. 3 om natten nede i byen. Dog er der også altid flere, som dig og dine veninder virkelig ikke har lyst til at rende ind i, imens I er hjemme… 

9. Når du har brug for at flygte fra det virkelige liv, så er de perfekte

Har du brug for lige at tage en pause fra det virkelige liv med problemer og bekymringer, så er dine veninder perfekte til at lede dine tanker et andet sted hen, fordi de kender dig jo så godt.

10. I var alle akavede teenagere på det samme tidspunkt

Puberteten var en forfærdelig tid. Bøjle på tænderne, voksende bryster og drengeproblemer. Men I gik det hele igennem sammen, og det er lig med ægte kærlighed.

Du vil (garanteret) også kunne lide