Fødder under dyne
© iStock

Derfor bestemmer din alder både alt – og intet – om dit sexliv

Hvor gammel føler du, at du i virkeligheden er?

23. september 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Du har sikkert hørt om, at din egentlige alder ikke nødvendigvis er det samme som din biologiske alder. Din biologiske alder bestemmes nemlig af, hvordan din fysiske tilstand og form er.

Dog skal det hele ikke altid handle om fysik – og slet ikke i soveværelset – for her handler det meget mere om, hvor gammel du FØLER, du er; ikke fysisk, men i hjertet.

Hvor gammel føler du dig?

Jo tættere du føler dig på din egentlige alder, jo mindre tilfreds er du faktisk med dit sexliv. Det viser en undersøgelse, der er foretaget af University of Waterloo.

I undersøgelsen blev der kigget på 1170 personers sexliv og aldring gennem en periode på 10 år, og det viste sig, at dem, som følte sig yngre end deres egentlige alder, var meget mere interesserede i sex. Steven Mock, som er professor på Waterloo, fortæller: “For folk, som er midt i livet eller ældre, gør det en forskel i soveværelset at føle sig ung i hjertet.”

Undersøgelsen viste dog, at selvom du føler dig yngre, end du i virkelig er, er det ikke ensbetydende med, at du har mere sex. Dog påvirker det kvaliteten af sex, hvis du føler dig ældre, end du er... Hvilket vist er endnu en god grund til at tænke, at alder jo bare er et tal!

Du vil (garanteret) også kunne lide