Livsbekræftende citat
© iStock

De mest livsbekræftende citater fra årets artikler i Magasinet Liv

Når livet viser sig fra sin mindre positive side, eller når du står foran en stor beslutning, kan det hjælpe med et par kloge ord. Læs de mest livsbekræftende citater fra Magasinet Liv, lige her

16. december 2016 af Amalie Caroline Møller Bonde

Vi har samlet en række kloge og livsbekræftende citater fra året, der er gået. 

Ord, der er sagt af kloge og seje kvinder (og en enkelt mand), og som er værd at sige højt og minde sig selv om en gang imellem – særligt i de stunder, hvor livet viser sig fra sin svære side. 

Læs med, og find dine favoritter.

Om livet

“Jeg har så tryg en ballast med mig, at jeg tænker: Det skal sgu nok gå. Og jeg tror det stadig, selv om der er masser af ting, der ikke er gået. Mit liv har slået tusindvis af flikflak,” sagde Sara Blædel i artiklen Jeg er fuldstændig i vater med, at jeg er god nok.


“Alt, hvad jeg troede, jeg var og skulle, blev vendt på hovedet for 11 år siden, da et musikalsk møde fik større konsekvenser, end jeg havde tænkt muligt. Jeg mødte min (nord)mand i forbindelse med en duet. Han var pladeselskabsmanden. Der opdagede jeg, at livet kan tage en drejning, hvis du tør,” sagde Karen Busck i artiklen Jeg er god til at forelske mig.


“At det skal være så svært at lære, handler nok også om, at du tænker, at siger jeg nej til noget, så kommer det aldrig mere igen. Det er noget pjat! Og det havde været sundt for mig at vide tidligere, at muligheder ikke kun kommer en gang, de skal nok komme igen. Der kommer måske endda noget, der er endnu bedre. Jeg er ikke så bange for, at løbet er kørt,” sagde Sara Blædel i artiklen Jeg er fuldstændig i vater med, at jeg er god nok.


“Fra jeg var helt lille, sagde hun til mig: ‘Du skal vide, at livet er fuldt af ups and downs. Og ups and downs’. Det har lært mig at tage lidt lettere på meget og have tilgivelse omkring, når jeg skuffer mig selv eller presser mig selv for hårdt. Og at efter en nedtur kommer der en optur. Livet er en rutsjebane. Det har jeg lært af min mormor,” sagde Lærke Winther i artiklen Gid man kunne udvide 40erne til at vare i 20 år.


"Indtil jeg var ret gammel, troede jeg, at jeg kunne vride armen om på tilværelsen. Jeg blev ved med at løbe ind i den samme dør. Selvfølgelig har døren et håndtag, og det kunne jeg jo bare have brugt, men måske skulle jeg slet ikke ind af den dør. Jeg har brugt meget af mit liv på at ville have noget, som ikke har gjort mig lykkelig. Det har taget mig ret lang tid at finde ud af,” sagde Hella Joof i artiklen “Jeg troede, at jeg kunne vride armen om på tilværelsen”.


“Det er ikke, fordi jeg tager som en selvfølge, at ting lykkes, men jeg har med mig, at hvis jeg vil noget nok og putter hele mit fulde fokus på, så kan jeg,” sagde Sara Blædel i artiklen Jeg er fuldstændig i vater med, at jeg er god nok.

Du vil (garanteret) også kunne lide