Céline Dion
© Wenn.com

Céline Dion afslører: Jeg har aldrig kysset andre end min (afdøde) mand

Den 48-årige sangerinde fortæller i et interview om forholdet til sin mand, René Angélil, som hun nåede at være gift med i 21 år. Læs den rørende historie her

11. oktober 2016 af Amalie Caroline Møller Bonde

Den 48-årige sangeringe Céline Dion, mistede sin mand René Angélil til kræft i januar 2016, som hun nåede at være gift med i 21 år.

I et interview til CBS Sunday Morning fortalte My heart will go on-sangerinden fornyligt, at hun stadig elsker og er forelsket i ham.

Hun fik også spørgsmålet, om hun håber på at blive forelsket igen, hvortil hun svarede: “ikke nu”, da hun – selvom han er død, stadig er gift med ham. Céline slår samtidig fast, at hun aldrig har kysset andre mænd i hele hendes liv.

Céline Dion og René Angélil i 2011

Céline Dion og René Angélil i 2011

© Wenn

René blev Célines manager og hjalp hende med at slå igennem i 1981 med albummet La Voix du bon Dieu ved at tage et lån i sit hus.

Parret begyndte at date, da Céline var 19 år, og han 45 år gammel i 1987, hvorefter de blev forlovet i 1991. Tre år senere i 1994 blev de gift og fik i alt tre børn sammen, René Charles på 14 år og tvillingerne Nelson og Eddie på 5 år. René Angélil døde i en alder af 73 år.

Det er, hvad vi kalder en kærlighedshistorie!

Céline Dion og René Angélil med børn

Her ses parret sammen med deres 3 børn i 2011

© Wenn

Du vil (garanteret) også kunne lide