© Friends / Bright/Kauffman/Crane Productions

8 ting, vi ville ønske, vores mænd smed ud

Du elsker ham jo, men her er nogle af de ting, du godt kunne leve uden ...

22. oktober 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

Vi kan godt blive enige om, at mænd er rigtig dejlige, og så er de gode lige at have ved hånden, når du ikke kan nå den øverste hylde i skabet med dit yndlingssnack. Men kan du også nikke genkendende til, at der er nogle bestemte ting, som din mand holder fast ved, som egentlig ikke gør andet for dit hjem end at skabe rod? Her viser vi dig klassikerne, som din mand elsker, og som du måske ikke er så stor fan af.

1. Kasser med ledninger og kabler

Det kan da godt være, at du på et eller andet tidspunkt MÅSKE får brug for en af dem, men hvorfor skal de så altid være rodet helt sammen, så man ikke har en jordisk chance for at få dem ud?

2. Gamle T-shirts med huller

Fylder de også lige lovligt meget i jeres skab? Hans yndlings T-shirt er selvfølgelig flere år gammel og har mange huller. De er jo også praktiske til havearbejdet, men han går så også med dem til hverdag…

3. Gratis møbler

Den gamle herresofa er en, han engang har fået af en ven, og der er sikkert mange gode minder med vennerne, der sidder på den og drikker øl og spiller spil, men siden han nu ikke har brugt en øre på den, kunne det jo være, at han ville gå med til at smide den ud – men nej! Den står stadig og “pynter”! 

4. Den store CD kollektion

Ok det er fint nok, hvis det nu bare var hans yndlings-CD’er, men nej det skal være dem alle sammen, der står permanent på hylden i din stue. Og det kan godt være, at han allerede har downloadet musikken til sin computer, men det er jo ikke det samme som at høre det på CD…

5. Og nu hvor vi er ved det: VHS-film

Igen handler det vist om nostalgi, men hvorfor have 20 VHS-film til at stå fremme, når I har en Blu-ray og alligevel ikke kan se filmene, som forresten jo også bare kan ses på Netflix.

6. De posede cargo-shorts

Han går med dem, så snart han kan, og der er selvfølgelig også huller i dem!

7. Ødelagte computere (og telefoner…)

Jamen dem kan han jo sagtens fixe, når han lige får tid, hvilket bare ikke er sket endnu!

8. Legetøj og gadgets

Jeres hjem er også fyldt med hans "legetøj" (som han nægter at kalde det) og masser af gadgets. Han er en vaskeægte teknologinørd, og indrømmet er noget af det er da også brugbart, men der er altså også noget, der jo bare er farligt og dumt.

Du vil (garanteret) også kunne lide