8 ting, vores mødre faktisk havde ret i
© iStock

8 ting, som vi (i dag) kan se, at vores mødre faktisk havde ret i

Hvor havde hun dog ret i, at permanenthår ikke klæder alle!

10. november 2016 af Redaktionen

Der var engang, hvor vi på ingen måde kunne se, hvordan vores mor kunne have ret i alt det, hun sagde – men som vi senere i vores voksenliv alligevel har måtte erkende, at hun faktisk havde helt ret i.

Her på redaktionen har vi samlet de mest lærerige (og sjoveste) ting, som vi i dag (hvor vi selv er blevet mødre) godt kan se, at vores mor havde helt ret i.

1. Kærestesorger

Da du sad på bænken hjemme i køkkenet som teenager og græd på grund af kærestesorg og følte, at dit liv var slut. Din mor sagde: “Du skal kysse 100 frøer, før du finder prinsen!”. Oh boy, hvor fik hun ret!

2. Selvstændighed

Det er vigtigt ikke altid at være afhængig af andre. Bliv selvstændig af sind, for “det vil du komme langt med, min pige.”

3. Hår

Din mor havde ret i, at permanentet hår ikke klæder alle. Det var super til Kim Wilde, men i mange andres hår blev permanenten til knastørt strit. Alligevel holdt du naturligvis ud i mindst to år. Der var intet hverken over eller under krøllet hår i firserne.

4. Trafikken

Din mor havde også ret i, at det er smart at ligge i midterste bane på motorvejen. Det er lidt ligesom en slags helgardering, hvor du nemt kan komme både til venstre og højre – det er så desværre netop blevet noget, man kan få en bøde for. Øv.

5. At pudse vinduer

At det er svært at pudse vinduer – især i solskin. Så det lader du lige en vinduespudser om.

6. At gøre tingene selv

At det er enormt tilfredsstillende at lave meget selv. Frem for bare at sidde og se andre gøre det for én – altså bortset fra den der vinduespudser.

7. Flæskestegen

At flæskesteg ikke kan få for længe i en ovn – vi taler 4+ timer.

8. Om det at være mor

At det til tider er verdens mest utaknemmelige opgave at være mor, men samtidig er det mest fantastiske, der kommer til at ske i dit liv.

Du vil (garanteret) også kunne lide