Kvinde, der holder en kaffekop og ser ud
© iStock

7 ting, vi ærgrer os over, vi ikke fik gjort, da vi var i 20’erne - og dem, vi kastede os ud i!

Det er sjovt, som det hele udvikler sig. Når vi tænker tilbage, kan vi da blive enige om, at vi fik noget erfaring til livet!

12. september 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Ting, vi ikke gjorde

1. Vi ærgrer os over, at vi ikke fik fyret den fede, røget hash (eller hvad det nu hedder). Dels fordi vi godt gad at  vide, hvad det er, vi skal advare vores børn om, og en lille smule også for ikke at føle os udenfor, når jævnaldrende taler om deres ædeflip, eller hvad de lavede. 

2. Vi ville SÅ gerne have lært at danse hiphop eller i det mindste bare lave ormen. Vores børn ville have elsket det i dag til familiefesterne!

3. Vi ærgrer os over, at vi IKKE købte en fed, billig (andels)lejlighed, som vi nu kunne blive rige på – det er jo et faktum, at det er den hurtigste genvej til penge!

4. Vi er kede af, at vi ikke fik lært at køre på rulleskøjter. Vi købte godt nok rulleskøjterne, men vi lærte bare aldrig at køre på dem. Måske ligger de stadig i skabet?

5. Vi kan ærgre os over, at vi ikke fik børn der helt sidst i tyverne - så havde vi måske fået flere... Men dem, vi har nu, ville vi ikke være foruden.

6. Vi kan ærgre os over, at vi ikke hvilede nok i os selv dengang, for nu synes vi, at vi er skønne!

7. Vi ærgrer os dog IKKE over, at vi aldrig fik den der tatovering eller rastahår...

Ting, vi gjorde

1. Vi kyssede med ham den seje, bare fordi han var sej... Og han så godt ud. 

2. Vi tænkte ikke over, at vi skulle se respektable ud, så vi farvede vores touperede hår med knaldrød henna, og vi gik i tøj, vores mødre sagde nej til. Vi lignede sikkert noget, der var løgn – men vi følte os virkelig lækre!

3. Vi kunne drikke alkohol tre weekender i træk mere uden at skulle ligge i sengen den næste uges tid.

4. Vi blev ude på hverdage til langt ud på natten sammen med vores veninder og snakkede, hyggede og grinte bare. 

5. Vi flyttede sammen med fire andre mennesker i et kollektiv. Det var til tider anstrengende, når vi ønskede os privatliv, men vi lærte meget om os selv!

6. Vi fulgte vores yndlingsband rundt på turné en hel sommer – hvor de tog hen, tog vi hen.

Du vil (garanteret) også kunne lide