40+ og single? Her er de datingsider, du kan besøge

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange datingsider på internettet. Derfor giver vi dig her inspiration til, hvor du kan lede efter kærligheden

25. oktober 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Det kan være utrolig svært at finde fodfæste som single, hvis du er kommet ud af et langt forhold. Før var du en del af den flok, som bestod af ægtefolk, og nu er du en del af den flok, der er singler. 

Hvis du er klar til at finde kærligheden igen, er internettet sandsynligvis et uvant sted for dig at lede, men online dating har faktisk flere fordele. Datinghjemmesider giver dig eksempelvis mulighed for at stille en række kriterier til de mænd, hvis profiler du gerne vil besøge. Og hvis du vil prøve kræfter med at date online, er der jo ingen, der har sagt, at du skal mødes eller skrive med nogle, som du ikke har lyst til at være i kontakt med.

Det kan umiddelbart være svært at finde ud af, hvilke datingsider der passer til dig, så her giver vi dig inspiration til, hvor du kan oprette en profil og lede efter kærligheden. 

Partner Med Niveau

Partner Med Niveau er for dig, der ønsker et seriøst og langvarigt forhold. Navnet henviser til, at alle har ret til en partner, der matcher dem selv. Denne datinghjemmeside giver dig mulighed for at finde en partner, der virkelig passer til dig – både hvad angår uddannelsesniveau, personlighedstræk og interesser.

Partner Med Niveau får du målrettede partnerforslag baseret på personlighedstest og dine præferencer. 

40plus

Ud fra en lang række kriterier, som du selv opstiller, har du på 40plus mulighed for at finde det perfekte match. Datingsiden er et seriøst mødested for det voksne publikum, og specielt for siden er, at det kun er for singler over 40 år. 

Der er mere end 50.000 singler fra Danmark på 40plus, og datingsiden er et godt grundlag for at finde en kæreste. 

Be2

Be2 er til dig, der søger et meningsfyldt og langvarigt forhold. Datingsiden er baseret på en videnskabelig analysemodel, der anvender psykologiske, antropologiske og sociologiske kriterier, når to personligheder vurderes og matches.

Be2’s mission er at forbinde soulmates. 

Zoosk

Zoosk er en amerikansk datingtjeneste, men har over 120.000 danske brugere. Datingsiden sætter dig i forbindelse med andre singler, alt efter hvordan du bruger tjenesten. Det er en kombination af et datingsite og et socialt netværk. 

Zoosk er blandt andet kendt for deres SmartPick koncept, som introducerer dig for de singler, datingsiden mener, du virkelig vil synes om. Hvis du og et andet medlem siger ja til hinanden, kan I låse op for hinandens profiler og begynde at kommunikere. 

Next Love

Denne datingtjeneste er et mødested for dig, der er enlig og fraskilt forælder, og Next Love vil hjælpe dig med at skabe varige relationer. Når du opretter din profil, vil hjemmesiden stille dig nogle simple spørgsmål for at hjælpe dig med at finde dit match. Derefter kan du møde nye mennesker ved at besøge deres profiler og sende personlige beskeder. 

Du vil (garanteret) også kunne lide