Kvinde med appelsinhud
Der er heldigvis ingen skam i at have buler i huden. © Getty Images

4 hurtige om appelsinhud

Forsvinder appelsinhuden i takt med, at du taber dig? Og nytter det overhovedet noget at bruge creme for at få bugt med bulerne? Få svarene her

23. januar 2016 af Silke Grane

De fleste af os har det. Men hvor meget ved du egentlig om det der appelsinhud? Her har vi samlet fire hurtige spørgsmål (og svar naturligvis!), som gør dig klogere på den appelsinhud du måske – måske ikke – render rundt med. 

1. Nytter det overhovedet at bruge cremer?

Både og. Der er ingen celluliteprodukter, som bare virker af sig selv. Men bruger du dem kombineret med massage, sund mad og en rask gåtur hver dag, vil du med stor sandsynlighed kunne opleve gode resultater.

2. Kan jeg arve cellulite?

Ja, hvis din mor har slapt bindevæv, hvor fedtbulerne senere kan boltre sig, så får du det sandsynligvis også – medmindre du tager kampen op i tide.

3. Får jeg mindre cellulite, hvis jeg taber mig?

Ja, absolut! Dårlig kost med for meget fedt, sukker og hvedemel kan få fedtcellerne til at svulme op og sætte sig som store buler under huden. Så sund kost er som altid en god vej til skønhed.

4. Får jeg appelsinhud af at gå i stiletter?

Nej, du udvikler ikke cellulite af at gå i høje hæle. Men har du allerede en smule cellulite, bør du skifte mellem høje og flade sko. Høje hæle kan nemlig nedsætte blodcirkulationen i benene.

Du vil (garanteret) også kunne lide