102-åring arresteret med ønsket om at få sidde bag i en politibil, før hun dør
© iStock

102-årig kvinde arresteres og minder os alle om, at vi skal følge vores drømme

I fredags blev Edie Simms arresteret og grunden til anholdelsen, kan vi alle lære noget af. Vi skal nemlig blive bedre til at følge vores drømme og gribe livet

5. oktober 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi har hørt, at 40+ er det nye sort, men dette udsagn skal vist laves om til 100+ i stedet for. For ligesom mange andre havde Edie Simms på hele 102 år noget, hun ville nå at opleve én gang i sit liv, og fredag 30. februar blev Edies ønske opfyldt. Hun blev nemlig sat i håndjern af St. Louis Metropolitan Police, men ikke fordi, Edie havde gjort noget ulovligt .

Hun blev sat i håndjern, fordi hun havde et ønske om at blive arresteret af politiet:  En 'oplevelse' hun ville have, inden hun døede.

Drømmen gik i opfyldelse

Så selvom Edie ikke havde begået en forbrydelse, blev hun alligevel “arresteret” og kørt til sit stamsted, Five Star Senior Center, hvor hun plejer at donere ting, hun selv har lavet. Turen til seniorcenteret skete selvfølgelig på bagsædet af politibilen, og dette fik drømmen til at gå i opfyldelse.

Vi kan vist godt blive enige om, at Edie er en af de sejeste 102-årige, vi længe har hørt om, og hun beviser virkelig, at alder blot er et tal. Grib livet, og gør det, du drømmer om – også selvom det måske er lidt utraditionelt.

Du vil (garanteret) også kunne lide