© iStock / 'Fame'

10 modetendenser, der ikke behøver komme igen

Vi har været der! Og gid, vi aldrig må ses i det igen

31. august 2016 af Ann Qvist

Gulerodsbukserne

Ræk hænderne op, dem der har lyst til at gå i bukser, der giver store tykke lår! Eneste positive at sige om de bukser er, at de gav en god talje. En god høj talje.

PS. Kan du også huske dem med frynserne i siden?

Benvarmerne

Nej, det var ikke sådan nogle lækre bløde nogen i øko-uld, som du med fryd tager med til en yogatime. De var i knitrende syntetisk garn. Og farverne…? Lad os bare sige, at de var kontrastfulde.

Satinnederdelen

Den sad dejligt stramt om numsen og fremhævede alt… det, der ikke skulle fremhæves. Var man ekstra heldig, sad syningen også på langs, så den havde det med at give efter for presset.

Gamacherne

Dem med striben i siden. Topcool dengang. Dengang!

Den høje benskæring

Trusserne, gymnastikdragten, bikiniunderdelen. Alle blev de hevet op til hofterne, så benene så længst mulige ud. Egentlig så det bare lidt fjollet ud…

Glimmersprayen

Du kan næsten dufte den, ikke? Og hvis du stadig har en kuffert med tøj fra 80’erne, er der garanteret glimmerspor fra dengang hen over skulderpuderne. Men lækkert var det da med glitrende bobhår.

Velourbåndet i håret

Det var så sødt og så feminint og så pænt at binde sit eget bånd og bruge det i håret. Men nej, det føles også lidt barnligt, så vi springer over, tak.

Alt med Harley Davidson

Der var engang, hvor alle, der ikke havde en motorcykel, syntes, de skulle have noget på med en motorcykel. Enten en stor sweartshirt eller en meget tætsiddende top eller leggings. Biker-smart.

Kinaskoene

De der små fine sko i velour med det lille spænde, fik man ondt i fødderne af dem? Blev de totalt udtrådte? Elskede vi dem bare? Ja, ja, ja!

De store plastikøreringe

Lilla måske? Eller gule eller pink! Alle farver er gode farver til store runde øreringe i plastik. Dengang plastic var fantastic.

Du vil (garanteret) også kunne lide