Tillykke med fødselsdag, Russell Crowe!

I dag fylder Russell Crowe 52 år – og det fejrer vi med en top tre over de bedste film med den dygtige skuespiller

8. april 2016 af Sørine Theen Nørreslet

Fra actionbrag til kærlighedsfilm 

Russell Crowe kan i dag puste 52 lys ud på sin fødselsdagskage. Det fejrer vi her på Magasinet Liv med vores top tre over gode film med den dygtige skuespiller – og hvad end du er til actionbrag eller roligere romantik, så synes vi, du skal benytte lejligheden til at smække en film med stjernen på skærmen denne weekend.

Det ér jo kun hans fødselsdag én gang om året ... 

Gladiator, 2000 

Den berømte film har måske 16 år på bagen, men derfor kan den sagtens tåle at blive set igen. Filmen handler om en romersk general, spillet af Russell Crowe, som bliver forrådt og får hele sin familie myrdet. Selv ender han i Rom, hvor han skal kæmpe for sit liv som gladiator.

Se en trailer for filmen her.

L.A. Confidential, 1997

Den spændende film, L.A. Confidential fra 1997, finder sted i 1950'ernes L.A., hvor korruptionen vokser og vokser. Tre politimænd, spillet af blandt andre Russell Crowe, undersøger en serie af mord – efter deres helt eget moralske kodeks. 

Se en trailer for filmen her. 

Cinderella Man, 2005

I filmen Cinderella Man spiller Russell Crowe overfor smukke Renée Zellweger. Crowe spiller den afdankede bokser James Braddock, som i 1930'erne får et imponerende come back. 

Se en trailer for filmen her. 

Du vil (garanteret) også kunne lide