George Clooney
© Wenn

Skønne George Clooney smelter vores hjerter endnu en gang

Se, hvordan den fantastiske skuespiller gav en 87-årig fan en meget overvældende overraskelse

22. marts 2017 af Amalie Blixt

Engelske Pat Adams fik for nylig opfyldt sin livslange drøm om at møde George Clooney, da han overraskede hende på hendes 87-års fødselsdag. Clooney dukkede helt uventet op på plejehjemmet Sunrise i den britiske by Sonning med en buket blomster og et signeret lykønskningskort til sin 87-årige superfan.

Personalet på plejehjemmet havde ingen anelse om, at Oscar-vinderen ville dukke op for at fejre Pat Adams, så de fik noget af et chok, da de så ham komme gående over parkeringspladsen og ringe på døren til plejehjemmet. 

Pat Adams har længe ønsket at møde sit store idol gennem plejehjemmets initiativ Wish Upon a Star, og Clooney har altså modtaget plejehjemmets brev, men han havde ikke givet besked om sit visit – så det var i sandhed en overraskelse!

Charmerende, rar – og flot!

Clooney brugte cirka 15 minutter sammen med den heldige fødselar, og han spurgte hende blandt andet ind til, hvad hun synes om at bo på plejehjemmet, og hun ønskede ham tillykke med, at han snart bliver far for første gang.

Pat Adams har efterfølgende fortalt Entertainment News om sin reaktion på Clooneys fødselsdagsoverraskelse: “Jeg tænkte bare: ‘Åh, er det virkelig George Clooney?’ Og det var det. Han er en meget charmerende mand og bare virkelig rar. Han er en skøn mand, og han gør en masse gode ting. Jeg har haft sådan en hektisk dag, men det hele har været vidunderligt!”

Både Pat Adams og personalet på plejehjemmet Sunrise bed da også mærke i, at George Clooney er en meget flot mand – og det kan vi jo kun give dem ret i.

George Clooney og Pat Adams
© Sunrise UK

Du vil (garanteret) også kunne lide