Depeche Mode synger David Bowies “Heroes”
© YouTube

Se og hør Depeche Modes rørende hyldest til David Bowie

Depeche Mode minder os om, at vi (stadig) fortjener at føle os som “Heroes”, selvom vores kære Bowie ikke længere er her

8. maj 2017 af Katrine Vendelbo

Den 10. januar sidste år blev vi en stjerne fattigere, da musiklegenden David Bowie sov stille ind. Et tab, som vi siden har forsøgt at komme os over ved at lytte til alle hans legendariske sange – blandt andet Heroes, Let's Dance og Dancing in the Street.

David Bowies minde er blevet omfavnet mange gange, og da hans enke delte rørende billeder et år efter hans død, havde vi svært ved at holde tårerne tilbage. 

Der er vist ingen tvivl om, at Bowie fortjener den største hyldest for at have beriget os med sit farverige væsen og sine fantastiske sange. Noget, som det ikoniske band Depeche Mode er helt enige med os i.

Et ikonisk band hylder en legende

Depeche Mode er lige nu på turné, og da de for nylig åbnede ballet i Stockholm, hev de noget af en musikalsk overraskelse ud af ærmet. 

Bandet valgte nemlig at lave en hyldest til David Bowie ved at synge én af hans mest kendte og fantastiske sange, Heroes.

En kombination af Depeche Mode og David Bowie er ret magisk (hvis du spørger os) – er du enig efter at have set videoen herunder?

Du vil (garanteret) også kunne lide