© HBO

Nicole Kidman i ny dramaserie på HBO Nordic

Big Little Lies, som er baseret på Liane Moriartys bestseller-roman af samme navn, fortæller historien om et mord, der er udløst af forestillingen om det perfekte ægteskab, forældreskab og venskab.

27. januar 2017 af Marianne Fischer

Vi elsker nye serier, og nu der endnu en ny serie på tapetet hos HBO. Serien følger tre kvinder - Madeline, Celeste og Jane - der alle er mødre til børn i samme klasse. Alle kvinderne bor i den lille, pittoreske kystby Monterey, men lige under overfladen på deres tilsyneladende idylliske liv, bliver der spundet store løgne, som får glansbilledet til at krakelere. Serien udforsker på dramatisk vis og med en snert af sort humor konsekvenserne af at leve i et samfund, der syder af rygter, konflikter, hemmeligheder og svigt mellem gifte par, forældre, børn, venner og naboer.

Hollywoods største navne

På rollelisten finder man en række af Hollywoods største navne, anført af Reese Witherspoon (Wild, Walk the Line), Nicole Kidman (Moulin Rouge, The Hours), Shailene Woodley (En flænge i himlen, Divergent), Alexander Skarsgård (HBOs True Blood, Tarzan) og Laura Dern (Blue Velvet, Twin Peaks). Desuden medvirker Adam Scott (Parks and Recreation), Zoe Kravitz (Mad Max: Fury Road), James Tupper (Resurrection) og Jeffrey Nordling (Flight 93).

Serien er instrueret af Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club, Wild), skrevet af David E. Kelley (Ally McBeal) og produceret af Barbara Hall og Liane Moriarty. Reese Witherspoon, Bruna Papandrea, Nicole Kidman, Per Saari, David E. Kelly, Jean-Marc Vallée, Nathan Ross og Gregg Fienberg er seriens executive producere.

Seneste

Måske er du interesseret i...