© Brother

Nemme og kreative idéer, der gør din næste fest helt speciel

Hvad end du skal holde konfirmation, fødselsdag, bryllup eller barnedåb, er der masser af inspiration at hente

22. maj 2019 af Benjamin Native Studio for Brother

Findes der noget bedre end en skøn fest, hvor du samler familie og venner? Men det kan være lidt stressende at skulle arrangere, for vi vil jo helst have, at alt spiller, lige fra maden og pynten til underholdningen – og budgettet har desværre ofte en tendens til at stikke af. 

Især pynten er den festlige prik over i'et, der hygger og skaber en rød tråd i festen. Netop dér er det oplagt at sætte ind og selv være kreativ. Det er lettere, end du tror, og alle kan være med. Alt du har brug for er en labelprinter – og din fantasi.

M­ed den lille, bærbare P-touch CUBE labelprinter fra Brother kan du nemt lave smukke, personlige bånd og labels, du kan bruge til alt fra borddækning, opmærkningen af buffeten til invitationer.

Læs med her, og bliv inspireret til din næste fest.

Med P-touch CUBE labelprinteren, printer du flotte labels via en app. Det er nemt at lege med designet på labels, hvor der allerede er en masse inspirerende skabeloner, du kan tage udgangspunkt i.

Læs mere på www.brother.dk/cube

1. Skål!

Hold styr på drikkevarerne med labels, så gæsterne ved præcis, hvad de får – og om det er med eller uden alkohol.

© Brother

2. Eat me

Giv kagebordet et humoristisk twist! Print labels, sæt dem på tandstikker og dekorer kagerne.

© Brother

3. Velbekomme

Er der buffet til din fest, kan du gøre det indbydende og overskueligt for gæsterne med flotte skilte. Klip et stykke karton til, fold det og print en fin label.

© Brother

4. Bord dæk dig

Et smukt bord med anderledes og personlige detaljer, danner den perfekte ramme for en hyggelig middag. Fold en serviet til bestikket og print et silkebånd med navne eller et hyggeligt budskab på din labelprinter.

© Brother

5. Tak

I Danmark er det normalt gæsterne, der har gaver med til værten eller værtinden, men andre steder i verden er der tradition for at give gæsterne en lille ting med hjem. Det kan fx være et sødt minde om dagen.

Måske synes du, det kunne være sjovt at prøve, for hvem bliver ikke glædeligt overrasket over at kunne tage en lille gave med hjem fra fest?

© Brother

6. Sødt bordkort

Pak en kage ind, og dekorer med en navnelabel. Så har du en sød overraskelse, der samtidig fungerer som et anderledes bordkort og pynter på bordet.

© Brother

7. Lys på et bord

Forvandl helt almindelige fyrfadslys ved at pynte dem med flotte labels. Brug labeltape med flotte mønstre eller dekorér med fx navnene på brudeparret, konfirmanden eller til barnedåben. Det giver et fint og personligt touch.

© Brother
© Brother

Smart labelprinter i elegant design

Brother P-touch CUBE er en kompakt og stilfuld labelprinter, der nemt forbindes til familiens smartphones og tablets via Bluetooth. Redigering af labels sker via P-touch Design&Print-app, som er en gratis app, der kan downloades til iOS og Android. I appen kan du udfolde din kreativitet og producere labels i mange farver og størrelser, som kan bruges overalt. Både i køkkenet, garagen, haven og på kontoret. Den er også perfekt til kreative projekter, personlige gavebånd, personlige gavemærker, festudsmykning og julepynt.

Vælg blandt mere end 1000 symboler og emojis, 23 fonte og 61 rammer sammen med din tekst. Til labelprinteren fås tape og satinbånd i mange flotte farver og designs.

Læs meget mere her.

© Brother

Seneste

Måske er du interesseret i...