Foto: @1room@1cat

Mød Gimo, katten med verdens største øjne

Selv de mest hardcore kattehadere kan ikke lade være med at forelske sig bare lidt i katten Gimo. Se, hvorfor her

30. juni 2016 af Sørine Theen Nørreslet // Stylista

Verdens sødeste kat

Hvad er en 'Gimo', tænker du måske. Svaret er: En lille, sort ting med de største og sødeste øjne i hele verden. Eller sagt på en anden måde: Navnet på verdens sødeste kat.

Eyes on the price

På Instagram-profilen @1romm1cat deler den stolte ejer af blandt andre katten Gimo et hav af billeder og videoer af sit bedårende kæledyr, som skiller sig ud blandt flokken af firbenede pelsdyr takket være sine enormt store øjne.

Bliver det sødere?

Katten Gimos kulsorte ansigt, komplet med en lillebitte sort næste, får kun de store, grønne øjne til at se endnu større ud – og vi må indrømme, at vi slet ikke kan modstå det bedårende lille katteface.

Kattejalousi 

Faktisk er Gimo så sød, at vi allerede (næsten) har bestemt os for, at vi selvfølgelig også skal have os en lille kat. For hvem kan hånden på hjertet sige, at deres dag ikke ville blive 1.000 gange bedre, hvis de kunne starte den med at kigge ind i det her sæt øjne?

Meget mere Gimo-love

Skynd dig at følge Instagram-profilen @1room1cat, hvor du kan se mange flere nuttede billder af lille Gimo og hans kattekammerater – eller se med her, hvor vi har samlet mange flere bedårende kæledyr til dig.

Du vil (garanteret) også kunne lide