Modent par er ude at gå tur på strand
Der er godt nyt for din mand. Læs bare herunder.© Getty Images

Mænd, der gifter sig med kloge kvinder, lever længere

Videnskaben har talt: "Det, en mand skal gøre, hvis han gerne vil leve længere, er at gifte sig med en intelligent kvinde"

31. marts 2017 af Diana Bjerregaard Kristensen

En undersøgelse fra det britiske University of Aberdeen har vist, at kvinders hjerner er endnu mere finurlige og ikke mindst fantastiske, end vi regnede med. 

Vi kvinder har gang på gang bevist, at vi er seje til at multitaske, hvor vi både formår at styre vores egen karriere og samtidig kan få familielivet til at gå op i en højere enhed, men kvinders hjerner er faktisk også helbredende og kan have betydning for vores partners forventede levetid. 

Stimulering af hjernen er nøglen

Forskere har fastslået, at mænd, der gifter sig med intelligente kvinder, både lever længere, er gladere og sjældnere lider af sygdomme som Alzheirmers eller demens

Intellektuelle spil kan forebygge disse sygdomme, fordi de skaber stimulering til hjernen, og det er derfor en logisk antagelse, at hvis du har en partner, der konstant stimulerer din hjerne, kan det have en positiv effekt på din kognitive evner.

Lawrence Whalley, professor i mental sundhed på College of Medicin and Life Sciences, udtaler: "Det, en mand skal gøre, hvis han gerne vil leve længere, er at gifte sig med en intelligent kvinde. Der er ikke nogen bedre buffer (til demens) end intelligens."

Det kan man vist kalde en god nyhed til mænd (og kvinder) verden over. 

Kilde: iheartintelligence

Du vil (garanteret) også kunne lide