Kim Cattrall
© Wenn.com

Kim Cattralls kærlighedsliv blev ødelagt af rollen som Samantha

Skuespillerinden afslører nu, hvordan rollen som Samantha i Sex and the City i virkeligheden har påvirket hende

20. oktober 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

Vi er mange, der fulgte de fire veninder fra tv-serien Sex and the City – den moderigtige Carrie, uskyldige Charlotte, karrierekvinden Miranda og den sexede powerwoman Samantha. 

Nu har Kim Cattrall afsløret, at det at være blive sat i bås med rollen som den sexede og bramfri Samantha ikke har været godt for hendes eget kærlighedsliv.

Her fortæller hun, at hun har oplevet mænd, der har haft svært ved at skelne mellem ‘Samantha’ og hende selv, og mændene er automatisk gået ud fra, at de var en og samme person. 

Mænd forventede Samantha

I et interview med Daily Mail fortæller Cattrall: “Når du spiller en karakter så længe – og jeg spillede Samantha i 14 år – kan du blive associeret med det i dit privatliv."

“Jeg plejede at føle, at jeg var en skuffelse, fordi de fleste mænd forventede Samantha,” lyder fra fra Kim Cattrall.

Cattrall afslører også, at tv-serien også var grunden til, at hendes ægteskab med Marc Levinson gik i opløsning, da hun brugte alle sine vågne timer på at filme.

Til trods for de personlige konsekvenser, som tv-serien har haft for Cattrall, så udtaler hun til talkshowet TODAY, at det var en sjov og uforglemmelig oplevelse. 

“Jeg har altid elsket min karakter, fordi hun allerede har været der og oplevet det. Hun var en lille smule ældre og en lille smule mere erfaren, hvis du ved, hvad jeg mener,” fortæller hun og indrømmer dog, at hendes karakters sexscener til tider føltes en smule skræmmende. 

Om ikke andet, så får det os til at sætte ekstra pris på og være taknemmelige for alle de morsomme øjeblikke, Kim Cattrall har givet os som Samantha.

Du vil (garanteret) også kunne lide