meggs and bacon
© Youtube

Hysterisk sjov far lægger stemme til datters makeup-video

Den her far beviser, at far-humor nogle gange er det bedste, der findes. Se den grinagtige video med en skøn far, der ikke har helt styr sin teenage-datters interesse

16. maj 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Det er ikke første gang, at vi fortæller om fantastiske fædre, der med et kærligt fortegn gør grin med deres teenageres ungdomsliv. Husker du eksempelvis faren, som efterligner sin datters Instagram-billeder?

Nu er vi faldet over endnu en skøn far, som er vanvittig sjov – denne gang opstår komikken dog i samarbejde mellem far og datter. Teenagepigen Megan fra Californien har nemlig en Youtube-kanal, hvor hun laver forskellige videoer, og mange af dem handler om makeup. 

Fars kommentarer er geniale

I en af Megans videoer lægger hendes far stemme til, imens vi ser Megan lægge en fejlfri makeup med alverdens produkter. Det var Megan selv, der havde bedt faren om at kommentere videoen, men hun havde nok ikke forventet, at resultatet kom til at se ud, som det gjorde. 

Faren har nemlig (mildest talt) ikke særligt godt styr på de forskellige makeup-produkter eller teknikker, men det afholder ham ikke fra at kommentere alt, Megan gør, og det er der kommet en virkelig komisk video ud af.

“Nu laver jeg fjollede små prikker på mit ansigt – lidt som en makeup-camouflage,” lyder farens stemme eksempelvis i videoen.

Vi tager hatten af for, at faren tager del i sin datters teenageliv, også selvom datteren nok synes, at han er en lille smule pinlig. Du kan se den geniale og sjove video herunder. 

Du vil (garanteret) også kunne lide