Hvor blev Molly Ringwald af?

Den amerikanske skuespiller var en af 80'ernes helt store filmikoner og var en del af det famøse Brat Pack. Hun er mest kendt for sine roller i Sixteen candles, The Breakfast Club og Pretty in Pink. Læs, hvad hun laver i dag!

4. september 2015 af Redaktionen

Molly Ringwald (45)

Teenageskuespilleren, som toppede i 80’erne, var Pretty in Pink i 1986, bare 18 år gammel og – skulle det vise sig – på toppen af sin karriere. Året før havde hun vakt manges misundelse i Breakfast Club, som den pæne pige, der ender med at kysse filmens rod (Judd Nelson) til tonerne af Simple Minds’ Don’t You Forget About Me. Hun kan vist mest takke sig selv for, at hun blev glemt. Vedholdende rygter siger, at hun både takkede nej til Pretty Woman og Demi Moores rolle i Ghost.

Molly Ringwald har en forkærlighed for forfattere. Hun har giftet sig med to af slagsen og har i dag tre børn med mand nummer to. Hun kan også selv noget med ord. Hendes seneste novellesamling, When It Happens to You, fik ganske fin kritik – især for at bevæge sig langt væk fra den verden, hun ellers kendte så godt.

Til venstre: 1986: 18 år og Pretty in Pink. Molly Ringwald var med til at gøre rødt hår og fregner moderne.

Til højre: 2013: 45 år og stadig vild med pink.

Artiklen er bragt første gang i Magasinet Liv nummer 26.

Du vil (garanteret) også kunne lide