Hvor blev Cyndi Lauper af?

Den amerikanske sangerinde Cyndi Lauper er med 80'er-hittet ‘Girls Just Wanna Have Fun’ indbegrebet af at have en fest. Læs, hvad hun laver i dag.

11. september 2015 af Redaktionen

Cyndi Lauper (59)

Girls Just Wanna Have Fun. You said it, girl! Det blev bare ikke bedre, mere rigtigt og mere sjovt, end når Cyndi Lauper blev sat på pladespilleren i puberteten, på cd-afspilleren i resten af undgommen. Den amerikanske sangerinde er indbegrebet af at have en fest, både med sig selv og andre.

Og er egentlig aldrig holdt op med at synge siden sin monster­debut med She’s So Unusual-albummet i 1983. Men da hendes tredje album floppede i 1989, satte hun fokus på skuespillet, og først i 2010 hittede hun igen med blues-albummet Memphis Blues. Som blev et af de mest succesfulde bluesalbums i USA det år. Imellemtiden vandt hun en Emmy for sin rolle i tv-serien Mad About You, men har ellers haft flest små roller i tv-serier og som sig selv. Hun fik sin søn, Dec­lyn, i 1997 med sin mand, David Thornton, som hun har haft siden 1991. Og hun har ikke mindst været en utrolig og utrolig farverig talskvinde for homoseksuelles rettigheder siden 1994 – og hendes søster sprang ud.

Bragt første gang i Magasinet Liv nummer 27.

Du vil (garanteret) også kunne lide