Børn der er alene hjemme med deres far
© YouTube

Hvad mon (egentlig) din mand og ungerne laver, når du ikke er hjemme?

Se den drønsjove video, der viser, hvordan fædre har det (lidt for) sjovt med deres børn

29. april 2017 af Katrine Vendelbo

Når du lukker døren til dit og mandens hjem, tænker du så nogle gange: ‘Hvad mon han og ungerne laver, når jeg ikke er hjemme?’. Du kan sikkert godt forestille dig, at det ikke går helt stille for sig, når manden er alene hjemme med ungerne, og sjove lege og lidt kærligt drilleri står helt sikkert på dagsordenen.

Det er da også hylende morsomt, når familiemedlemmer driller hinanden. Så du for eksempel videoen, hvor en pige gav sin far hans livs makeover, mens han sov? Pigen havde det hysterisk sjovt undervejs, og resultatet af farens makeover fejlede da heller ingenting – i hvert fald var han selv ret imponeret, da han så sig i spejlet. 

Men hver sker der så, når det er børnene, som må lægge ansigt til lidt af hvert?

Alene hjemme med far

I en Youtube-video er der blevet samlet over 20 eksempler på børn, som har måttet lægge ansigt og krop til deres fædres ‘kreative’ drillerier. Videoen med navnet “20+ grunde til, at børn ikke kan være alene hjemme med deres far” beviser, hvorfor det måske ikke er helt sikkert at efterlade ungerne i fars varetægt...

Én ting, der særligt går igen i videoen, er fædrenes lyst til at give deres børn en sjov ‘makeover’. En biker-baby, en Elvis Presley-baby og en baby med sixpack og skæg – det er blot nogle af de sjove ting, som de kære børn udsættes for. 

Bedøm selv, om du tør at lade dine små poder være alene med deres far efter at have set den underholdende video lige her!

Du vil (garanteret) også kunne lide