Sjov far efterligner sin datters selfies
© Instagram, @therealburrmartin

Husker du denne hysterisk sjove far, som efterligner sin datters selfies?

Den selfieglade far, som også er kendt under navnet Selfie Dad, har nået nye højder med sin succes på Instagram, og han har nu mange tusinde flere følgere end sin datter

22. november 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

I vores artikel om hysterisk sjove forældre, der efterligner deres teenageres selfies, er især én af fædrene karakteristisk, eftersom han gør ALT for at ligne sin datter med både falsk næsering og tegnede tatoveringer. 

Selfie Dad

Den selfieglade-far hedder Burr Martin, men på Instagram er han bedre kendt som Selfie Dad. Hans efterligninger af sin datter Cassie's selfies er så hylemorsomme, at Burr er blevet så populær på det sociale medie, at der i skrivende stund er hele 88.000 personer, som følger med på hans Instagram-profil. 

Overhaler datterens høje følgertal

Datteren Cassie har "kun" 46.000 følgere på Instagram, og Selfie Dad har altså 42.000 flere følgere end sin datter. Noget tyder dog på, at Burr har lidt medlidenhed med Cassie og ikke vil lade sit høje følgertal komme i klemme i deres tætte far-datter-forhold for i et opslag på Instagram, opfordrer han nemlig alle til at følge sin datter. Ja, hvad gør man ikke for sine børn?

Hvis du skal have genopfrisket Selfie Dads hylemorsomme efterligninger af sin datter, så få et godt grin her nedenunder, eller få et smil på læberne med de livsbekræftende billeder af den 94-årige bedstemor, som står model til barnebarnets farverige tøj-kollektion her.

Du vil (garanteret) også kunne lide