Hella Joof, julepynt, Kritisk julepynt
© Ungdommens Røde Kors

Få styr på gaver, pynt og god samvittighed med Ungdommens Røde Kors' juletræsauktion

Hella Joof er én af 12 kendisser, der har fundet fin juletræspynt samt lækre gaver, du kan lægge under træet – og hele beløbet går til trængende familier.

21. november 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Julen er en meget traditionsrig tid, hvor alt skal være, som det altid har været, men hvis du (og din familie) ønsker at gøre noget nyt i år, så er Ungdommens Røde Kors' juletræsauktion den perfekte mulighed.

URK har nemlig lavet en juletræsauktion, hvor 10 træer er pyntet af 12 kendisser, der blandt andet inkluderer Hella Joof og Uffe og Holly Holm. Træerne er pyntet efter de kendtes egne kreative idéer – og det har de gjort godt! 

Pynten på de forskelige juletræer består nemlig af blandt andet af spa- og sushigavekort, bøger, smykker, Lyngby Porcelæn og meget, meget mere, så der er både ægte pynt, selvforkælelse og nogle oplagte julegaver. 

Hvis du deltager i auktionen, byder du på pynten (og altså ikke selve træet), og hele det indsamlede beløb fra auktionen går til juleaktiviteter som juletræsfester for børn og unge på blandt andet kvindekrisecentre og døgninstitutioner samt for børn og unge helt uden hjem.

Du kan finde og byde på dit yndlingstræ lige her. Auktionen varer indtil d. 5. december, 2017, klokken 19:40 – så skynd dig!

Ungdommens Røde Kors juletræsauktion
© Ungdommens Røde Kors
Ungdommens Røde Kors juletræsauktion
© Ungdommens Røde Kors

Du vil (garanteret) også kunne lide