Hollywood sølvræve, Pierce Brosnan, George Clooney
© Wenn.com

Er du vild med gråt hår (og lækre mænd)? Vi giver dig Hollywoods 10 lækreste sølvræve

‘Oldie but Goldie’ er helt klart en underdrivelse! Disse mænd beviser, at gråt hår aldrig går af mode – tværtimod.

14. november 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Du har med garanti elsket disse mænd gennem de sidste tre-fire årtier, og hvis ikke for deres skuespillertalent, så med garanti for deres udseende (ligesom vi andre), for der gjorde de også et stort indtryk. Deres udseende har dog ændret sig fra et ungdommeligt ét til et modent og mere ‘gråt’ look. De holder ved det, og vi elsker det – win-win!

Faktisk er der mange mænd fra vores ungdom, der har taget sølvræven til sig, og de bedste har vi samlet her. Hvilken én af disse 10 lækre sølvræve er din yndlings?

1. Matt Le Blanc

Drømte du ikke også om at høre Joeys klassiske “How are you doing?”-replik i dit øre i 90'erne? Det gjorde vi i hvert fald. Matt, der jo er mest kendt som Joey Tribbiani i tv-serie Venner, har bestemt ikke mistet sit gode udseende i de 13 år, der er gået, siden serien stoppede – det er faktisk gået helt i modsatte retning. “How are you doing, mr. Le Blanc...?

2. Harrison Ford

Harrison Ford har smeltet vores hjerter, lige siden vi så ham første gang i 70'erne. Hans kække bemærkninger og hans skrå smil får kvinder til at blive bløde i knæene – både nu og dengang. Han ved, at vi elsker ham.

3. Sean Connery

Den eneste rigtige James Bond. Selv om vi kun var børn, dengang Sean Connery var på skærmen første gang, så har han altid kunnet betage os med sin charme (og senere sin eminent gode krop og flotte hår). 

4. Colin Farrell

Den irske skuespiller er måske ikke kendt herhjemme i helt samme grad som Harrison Ford og Sean Connery, men vi kan alle sammen kende ham på hans yderst nydelige udseende (og skønne irske accent...). Som sølvræv er han endda gået fra nydelig til rålækker!

5. Mark Ruffalo

Mark fik sit kæmpe gennembrud herhjemme i Marvel-filmene som den grønne, vrede Hulk. Der kan vi vist roligt sige, at det ikke er hans udseende, der sælger filmene, men når han ikke filmer, så er han utrolig nuttet med sit grå, krøllede hår og sølvskægget, der bare sætter prikken over i'et.

6. Russell Crowe

Lige siden vi spottede Russell Crowe for første gang i filmen Gladiator, har han været vores drømmemand. Og udover at være en fantastisk skuespiller, så er han også musiker – vi er solgt!

7. Pierce Brosnan

Endnu en Bond-agant, der pryder vores sølvræve-galleri. Han har altid været sej – selv i Mamma Mia, hvor han synger ABBA-sange (vi elskede det), gjorde han det med vis coolness.

8. Richard Gere

Vi elskede ham i An Officer and a Gentleman og Pretty Woman, hvor hans sølvmanke allerede havde sat sig perfekt. Og, wow, hvor er han altså stadig flot med næsten helt hvidt hår!

9. Steve Carell

Steve Carell blev nærmest sølvræv natten over, og heldigvis har han ikke forsøgt at farve det tilbage til brun, for med det grå hår gik han fra en toer på lækkerhedsskalaen til en 10'er – godt arbejde, Steve!

10. George Clooney

Vi slutter galleriet med Hollywoods mest ikoniske sølvræv: George Clooney. Clooney har gjort det grå hår til sit varemærke, og han er det ultimative bevis på, at alle sagtens kan have grå hår og stadig være sexede. Vi kan nærmest ikke huske en tid, hvor han ikke var en sølvræv.

Du vil (garanteret) også kunne lide