Kvinde der beundrer mand
© iStock

En række kvinder har fortalt os, hvad de misunder ved mænd – er du enig?

“Det er, som om køen til kvindetoilettet konsekvent ALTID er 10 gange så lang som til mændenes”

28. marts 2017 af Victoria Carlsson

1.Jeg misunder mænd for ikke at hænge sig alt for meget i detaljer. Mænd er gode til at fokusere på det, de rent faktisk har udrettet, i stedet for det de ikke når. Til trods for at jeg har udrettet mange gode projekter, så bliver jeg bare aldrig helt tilfreds. Det skal jeg blive bedre til!”
- Maria, 43

2. “Jeg misunder mænd, at det er så nemt for dem at købe undertøj – der er ikke ret meget at vælge mellem. Hos kvinder er det bare en langt større udfordring, og selv BH-størrelsen er en vanskelig én.”
- Anne, 44

3. “Jeg misunder mænd for deres evne til at gå ud med venner og komme hjem uden at vide noget som helst om vennernes private og indre liv. De har bare haft det sjovt. Den pause savner jeg.”
- Louise, 45 

4. Jeg misunder mænd for, at de ’sparer’ tusindvis af kroner på skønhedsartikler. Alt, de behøver, er en deo og måske lidt voks til håret, mens vi smider penge efter diverse rynkecremer, makeup og luksusshampoo. For ikke at tale om deres uhyggeligt ’billige’ frisørbesøg.”
- Susanne, 47

5. “Jeg misunder mænd for at kunne tisse stående og nærmest overalt – det gør bare mange ting meget nemmere! Og det er, som om køen til kvindetoilettet konsekvent ALTID er 10 gange så lang som til mændenes.”
- Henriette, 40 

6. Jeg misunder mænd for deres evne til hurtigere at kunne lægge uvenskab bag sig. Mænd bruger mindre tid og færre kræfter på at bære nag. Det er i hvert fald min erfaring. Personligt føler jeg mig også langt mere stædig end de mænd, jeg omgås.”
- Mette, 53

7.Jeg misunder mænd for ikke at skulle bekymre sig om deres biologiske ur i samme grad som kvinder.
- Lone, 41

8. “Jeg misunder mænd evnen til at feste igennem, uanset hvad der venter dem dagen derpå. Jeg misunder dem til gengæld ikke kvalme, hovedpine og koldsved, mens de stædigt passer børn og går til familiearrangementer og lader, som om de kan alt og aldrig har tømmermænd.”
- Karen, 44

9. Jeg misunder mænd for, at de ikke har den ene periode om måneden, hvor hormonerne driller (ekstra) meget. Og så slipper de også for overgangsalderen – heldige asner!”
- Christina, 52

10. Jeg misunder mænd for, at de er så heldige at bo sammen med en kvinde! 
- Louise, 45

Seneste

Måske er du interesseret i...