Børn kommer galt afsted
© YouTube

Du kan umuligt holde grinet tilbage, når du ser disse kære unger, som kommer galt afsted

Har du også oplevet dine børn have balanceproblemer og være sjofle (uden selv at vide det)?

13. maj 2017 af Katrine Vendelbo

Har du set den topsjove video med mødre, der kommer galt afsted? Hvis ikke, er det på tide at gøre det – specielt hvis du lige trænger til et godt grin på en lidt grå dag.

Der er bare noget ganske særligt ved falde-på-halen-videoer, som vi har ret svært ved ikke at grine af. Enten er det komisk, fordi vi selv har været ude for noget lignende, eller også er det, fordi de kære ‘ofre’ i videoerne selv ender med at skraldgrine over situationen. 

Denne gang er det de kære unger, som står for skud – og vi kunne i hvert fald ikke selv holde latteren tilbage. Vi er næsten sikre på, at du heller ikke kan!

Barndommens kære naivitet

Det helt igennem herlige ved børn er deres dejligt naive sind, deres mod på eventyr og deres umiddelbare reaktioner. De tænker ikke over mulige konsekvenser og bekymrer sig ikke, ligesom vi voksne er så gode (læs: dårlige) til. 

Barndommens kære naivitet kommer til udtryk i den topkomiske Youtube-video med navnet “Try Not To Laugh” – for ja, det er ganske svært ikke at grine, når de søde (og modige) unger kommer galt afsted. 

Har dit barn også været i nærkontakt med maling eller mel, haft lidt problemer med balancen eller været (upassende) sjofle uden selv at vide det? Så kan du helt sikkert genkende dit barn i nogle af de meget underholdende sekvenser i den herlige video her.

Du vil (garanteret) også kunne lide