Mor kommer galt afsted
© YouTube

Du kan helt sikkert genkende dig selv i denne topsjove video med mødre, der kommer galt afsted

Heldigvis kan de også grine af dem selv

2. maj 2017 af Katrine Vendelbo

At være mor er det bedste i verden, og når det hele brænder på, indrømmer dine kære teenagere da også, at ingen er bedre end dig

Men lige så taknemmelige dine børn er for dig, lige så hurtigt kan de blive pinligt berørte, og så går det ofte ud over dig som mor. Du kan jo egentlig godt huske det, fra da du selv var teenager, og din mor var SÅ pinlig – nu sidder du så i samme situation.

Ja, det er ikke altid lige nemt at være mor, men heldigvis kan du ofte få et smil og et grin med på vejen fra dine kære børn, når du (igen) kommer galt afsted. 

(U)heldige mødre

Titlen som mor fører nemlig også knap så heldige stunder med sig, hvilket en YouTube-video med navnet “Funniest Mom Fails” er et tydeligt – og sjovt – bevis på. 

Findes der noget bedre end falde på halen-humor? Ikke hvis du spørger os. Det er ret underholdende at se mødre ligesom os selv komme galt afsted, for det viser, at vi ikke er alene om at være ret uheldige... Og når vi lige har fået uheldet på afstand, plejer vi jo som regel også at skraldgrine af os selv. 

Kære skønne mødre, I gør det MERE end godt – også selvom I kommer lige så galt afsted som kvinderne i videoen her.

Seneste

Måske er du interesseret i...