Sophie Fontanel
© Instagram / @sophiefontanel

Denne kvinde har altid farvet sit hår sort, men nu hylder hun sine naturlige grå hår

Sophie Fontanel besluttede sig for lade sine naturlige grå hår blive en del af sit look, og hendes konklusion er klar – gråt er hot!

29. oktober 2016 af Nina Abildgaard

Vi har jo før bevist, at gråt er hot, og det er kun noget den franske modejournalist Sophie Fontanel kan bekræfte. I mange år har hun jævnligt fået farvet sit hår sort, men en dag besluttede hun sig for at hylde sin (nu) naturlige grå hårfarve – og hun er lykkeligere end nogensinde. 

"I de sidste 10 år har min frisør klaret alt. Men til sidst, efter to eller tre dage med hårvask, begyndte jeg at se de hvide hår nede ved rødderne. Og jeg tænkte: Okay, det er umuligt at have sex med en fyr, for vedkommende vil se mit hvide hår og indse, at jeg er ældre, end jeg ser ud," fortæller en grinende Sophie til Vogue

"Endelig! Du accepterer!"

Og selvom der ikke var langt fra tanke til handling hos 55-årige Sophie Fontanel, måtte hun dog alligevel rådføre sig hos sin bror.

Da hun ringede til sin bror, var reaktionen: "Endelig! Du accepterer!"

Sophie spurte, hvad hun accepterede: "Du accepterer din egen skønhed! Jeg elsker hvidt hår," svarede broren, og Sophie svarede, at hun troede, at mænd hadede hvidt hår. 

"Nej! Mænd hader kvinder, der hader sig selv," lød det fra hendes bror. 

Og det blev startskuddet for Sophie Fontanels nye look. Hun valgte at lade den sorte farve vokse ud af sig selv og dokumentere hele processen på Instagram – noget hendes 149.000 følgere har været vilde med.

Sophie Fontanels har i sine 50+ år lært at være tilpas i sin egen krop, og hun føler sig mere feminin og naturlig end nogensinde. 

Se nogle af de ærlige billeder fra Sophias Instagram herunder. 

Du vil (garanteret) også kunne lide