Lille pige fortæller om livet som mor
© Instagram @kcstauffer

Charmerende 2-årig pige fortæller sin ufiltrerede mening om livet som mor

Den lille pige er 'mor' til sin egen baby (sin dukke), og det har lært hende et par sandheder om livet

11. maj 2017 af Katrine Vendelbo

Du skal høre sandheden fra børn og fulde folk – og det blev vi endnu engang bekræftet i, da en ærlig, lille dreng afslørede, hvorfor han er hundeangst for at blive gift

Selvom det måske ikke altid er de sødeste ord, der kommer ud af de små poders munde, så må det alligevel være ret befriende at kunne sige den ufiltrerede sandhed uden at tænke over konsekvenserne. 

Men det er altså ikke kun de små drenge, som er lidt skræmte over voksenlivet. Vi har fundet en herlig, lille pige, som allerede er kørt træt i livet som ‘mor’ (til sin dukke).

“Seriøst, skift din egen ble, baby!”

Den lille pige har erfaret på egen krop, hvor hårdt livet som mor kan være. Særligt er hun træt af, at hendes ‘baby’ (læs: dukken) hele tiden skal have ny ble på, hvilket hun får sagt meget tydeligt: “Seriøst, skift din egen ble, baby. Jeg er bare et barn!”  

At pigen bliver filmet, mens hun er i bad med sin dukke, gør kun situationen meget mere underholdende – og argumenterne og grimmasserne fejler i hvert fald heller ikke noget!

Efter at have set videoen herunder kan du måske nikke genkendende til nogle af hendes (kloge) pointer? Uanset hvad vil du helt sikkert ikke bytte livet som mor ud med noget som helst, for de kære unger beriger jo vores liv med både smil og grin!

Du vil (garanteret) også kunne lide