© iStock

9 stadier, du gennemgår, når du skal have dit barn op om morgenen

Hvis du har (eller har haft) børn i skole-alderen, kan du med garanti genkende et par af de her scenarier!

20. januar 2017 af Amalie Blixt

1. Du vækker dit barn i god tid og med gode intentioner om en hyggelig morgen med familien og går ellers i gang med at smøre de par leverpostejsmadder, der skal med i madpakken.

2. En halv time senere har barnet ikke rykket sig en millimeter, siden du var derinde sidst, og den første morgenstress rammer dig.

3. “Mooar, jeg tror, jeg er syg! Det vælger du pænt at ignorere – for alles skyld.

4. “Øv, er der kun havregryn til morgenmad?Lille skat, hvis du har lyst til at stille dig og lave æg og bacon til morgenmad, så skal du være velkommen – så længe vi kommer ud af døren klokken 7.30.

5. Du har lagt et sæt tøj frem til dit barn for at gøre morgenprocessen liiidt mere effektiv, men får at vide, at det altså bare er de helt forkerte underbukser og en vildt grim trøje, du har valgt. 

6. “Er du klar over, hvor langt du var kommet, hvis du var startet første gang, jeg sagde det.” Klokken er 5 minutter i ‘meget kritisk’, og du kan bare ikke dy dig. Tilbage får du et par himmelvendte øjne og en “det er også bare fordi…

7. “Har du børstet tænder?” Du kender dit barn godt nok til at vide, hvor gærdet er lavest. De burde kalde dig tankelæser.

8. “Mor, jeg kan ikke finde……” Ligegyldigt hvad det er, så er det simpelthen livsvigtigt, at det bliver fundet, inden I tager afsted. Som regel ender det jo også med, at det var din skyld, dit barn ikke kunne finde sin farveblyant, fordi du nu har ryddet op igen.

9. Du siger forpustet til dig selv, at det bliver anderledes i morgen. Hold ud super-mor – når det en dag bliver deres tur, indser de, hvor sej du har været!

Du vil (garanteret) også kunne lide