13 going 30, nivea, mascara, lou lou parfume
© Revolution Studios, Thirteen Productions | Flipkart.com | Makeupalley.com| Beautylish.com

8 skønhedsprodukter, du med garanti havde på badeværelseshylden i 80'erne

Kan du huske din første lilla frisuregele, der kunne få dit hår til at stå lige op i vejret? Eller hvilket middel du brugte til dine bumser? Vi har fundet 8 af vores yndlingsskønhedsprodukter fra 80'erne.

17. november 2017 af Anne-Mette Søndergaard

1. Anaïs Anaïs-parfumen

Den duftede af en blomsterbuket, og når vi ser den i Matas i dag, kan vi heller ikke lade være med at blive en smule nostalgiske over dengang, vi tog et lille pift på, når vi skulle i byen. 

2. Blå makeup 

Og generelt bare meget farverig makeup i hele ansigtet. Et miks med blå mascara og blå eyeliner, så kørte det for os. Der var faktisk ingen grænser for, hvor vild makeuppen kunne blive. 

3. Clearasil

Til når bumserne skulle bekæmpes. Og masser af det!

4. Ligblege læbestifter

Læberne skulle være lysere end vores hud, sådan helt concealerhvide, så vi lignede et lig med dem på – og da særligt, når vi fyrede op for den sorte eyeliner.

5. Date-deodoranter

Deodoranterne til os kvinder havde alle sammen kvindenavne, så vi virkeligt kunne identificere os med dem!

6. Rexona-deodorant 

Den var ikke så hip som Date-deodoranten, men: “Der er altid plads til en mere, som bruger Rexona”, som deres slogan sagde dengang. 

7. Den blå bøtte Nivea

Den er stadig på vores badeværelse i dag, for det er bare klassikeren, der virker. Den var virkeligt ‘creme de la creme’.

8. Hårgele 

Hvis ikke vi brugte L'Oreals Studio Line, så brugte vi den frisuregele med hank, som vi (næsten) kunne få den i alle farver: blå, pink, lilla. Begge mærker gjorde, at vi kunne sættes vores hår, præcis som vi ville!

Du vil (garanteret) også kunne lide