LP


© iStock

70'er-hits, vi stadig elsker i dag!

Én gang et hit – altid et hit! Sådan har vi det i hvert fald med disse sange

7. september 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

The Beatles, Rolling Stones og Queen dukker alle jævnligt op i radioen, og når dine unger holder fest, kan du sidde inde i stuen og synge med på nærmest samtlige hits fra 70'erne. Så meget af den musik, du selv hørte som ung, bliver stadig hørt i dag, og herunder har vi samlet blot et lille udvalg af, hvad 70'erne havde at byde på. 

How Deep Is Your Love – Bee Gees

Den her kærlighedsballade bliver vi aldrig trætte af. Den var god i 1977, og det er den også stadig i dag!

I Will Survive – Gloria Gaynor 

Næsten 40 år senere elsker vi stadig at skråle med på Gloria Gaynors hit fra 1978 

Bohemian Rhapsody – Queen

Bohemian Rhapsody har 42 år på bagen, og den er stadig én af de mest populære sange i dag! Hvis du har teenagere i huset, så er der stor sandsynlighed for, at den her sang findes på deres playliste. 

Dancing Queen – Abba

Abba holder stadig den dag i dag, og især Dancing Queen er en af vores favoritter. 

Your Song – Elton John 

Eltons Johns sang om kærlighed er en af de fineste, vi nogensinde har hørt!

Love Hurts – Nazareth 

Love Hurts er oprindeligt indspillet af The Everly Brothers i 1960, men den blev et kæmpehit, da rockbandet Nazareth udkom med den i 1975. 

Angie – The Rolling Stones

Den her sang er fra 1973 og har således været et hit i snart 50 år. Mon ikke den snildt klarer 50 år mere? 

Imagine – John Lennon

Man kan næsten ikke lave en liste med hits fra 70'erne uden at nævne bare én af mændene fra The Beatles. John Lennons Imagine blev den bedst sælgende single i hele Lennons solokarriere, og den dag i dag er vi stadig vilde med den!   

Knockin' On Heaven's Door – Bob Dylan

Bob Dylan vandt sidste år Nobels litteraturpris. Der var blandede meninger om, at en sangskriver vandt en litteraturpris, men én ting er sikkert: Det viste, at Dylan stadig er lige så relevant i dag, som han var i 60'erne og 70'erne. Knockin' On Heaven's Door er bare ét af hans mange hits, vi stadig elsker i dag. Hør ham spille sangen live i denne video. 

Me & Bobby McGee – Janis Joplin

Janis Joplin er blot én i rækken af kendte musikere, der kun nåede at blive 27. Hun lavede musik i slutningen af 60'erne, og hendes sidste album udkom i 1971, blot tre måneder efter hendes død. Hendes musik var og er fantastisk, og derfor fortjener hun en plads her på listen. Her med sangen Me & Bobby McGee. 

Du vil (garanteret) også kunne lide