to veninder, der drikker kaffe og griner
© iStock.com

7 ting, du kan lave med din veninde, som bringer jer endnu tættere sammen

Skift kaffeaftaler og den sædvanlige brunch ud med grinekursus og slotsophold. Vi har samlet syv anderledes bud på, hvad dig og din veninde kan lave og opleve sammen

7. december 2016 af Amalie Caroline Møller Bonde

1. Tilbage til barndommen

Hvad end I har været veninder helt tilbage fra skoletiden eller I først har lært hinanden at kende i det voksne liv, hvorfor så ikke tage tilbage til barndommens gade, se jeres barndomshus og skolen I gik på – det vil helt sikkert fremkalde et hav af minder og gode historier.   

Alternativt, kan I også besøge de steder, der betyder noget specielt for netop jeres venskab. For eksempel jeres gamle stambar?

2. Flyv i luftballon 

Hvis I gerne vil prøve noget HELT anderledes, end det I plejer at gøre, så prøv ballonflyvning, som er en helt unik oplevelse, med ro og nærheden højt hævet over jorden.

3. Slot- eller spaophold

Forkæl jer selv, og ikke mindst jeres venskab, med et ophold på enten et slot eller et spasted. Nyd opholdet, slap af, få massage, behandlinger, gå i spa, gå lange ture, snak, grin, hyg jer – og selvfølgelig: Drik vin!

Ting du kan lave med din veninde | spaophold
Ah! Et spaophold med din veninde lyder ret godt. Ikke? © Getty Images

4. Grinekursus

Aprospos anderledes ting, hvorfor så ikke slippe alle hæmninger og kaste jer ud i et grinkursus? Det er en oplevelse, I med garanti sent vil glemme og vil grine af igen og igen.

5. Håndlæsning

Der vil naturligvis komme mange personlige følelser frem, når vi bevæger os ind på emner som håndlæsning, hvor du måske lærer dig selv bedre at kende, hvilket kan være grænseoverskridende oplevelse. 

Men hvis du er tæt med din veninde og deler alt med hende, så gør det til en fælles oplevelse, hvor I kan støtte hinanden og grine af jeres blindtegninger af jeres hænder.

6. En månedlig biograf

Meld dig ind i en biografklub sammen med din veninde, og gør det til en tradition at gå ind og se gode film sammen. I får af gode grunde ikke talt så meget sammen, men det får I nok indhentet på et andet tidspunkt.

7. Træk stikket ud

Tag (næsten bogstavligt talt) ud til, hvor himmel og hav går i et, og hvor der ikke sker en skid. Fokuser på hinandens nærvær, og tag en time-out fra hverdagens stress i hytten, der ligger ved Møns Fyr og kun har plads til to personer. Det er et gammel udkigshus, hvorfra skibe under Den Kolde Krig blev registret af gamle fyrmestre og kaptajner. 

Du kan få et indtryk af hytten i videoen herunder og læse mere på hyttens hjemmeside Derskerikkeenskid.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide