40+ kvinder accessories fra ungdommen
Hvor mange af disse nostalgiske accessories har du haft?© Sony / ATV Music Publishing

7 accessories, som alle os 40+ kvinder helt sikkert har ejet et par stykker af

Husker du 80'ernes discofarvede bælter? Og Fjällräven-skoletasken? Læs vores liste, og tjek, hvor mange du selv har haft

2. januar 2017 af Karen Greve

1. Et tyndt glimmerbælte i en discofarve, som du brugte sammen med din posede skjorte med flæser. Alt var stort, og kun bælter sad kropnært i 80'erne.

2. En sort hat a la Kim Bassingers i filmklassikeren 9 1/2 uge. Den ødelagde aldrig din permanent, for den slags er kun et spørgsmål om nok hårlak!

3. En rund badge med et politisk budskab på din cowboyjakke. “Nej til Atomkraft”, “Free Mandela” eller helt enkelt “Stop volden” var vigtige budskaber at flashe.

4. En skoletaske i mærket Salomon eller Fjällräven. Hey, du har måske stadig den sidste i en opdateret udgave?

5. Tynde armbånd i et antal, der kunne dække det meste af underarmen i metal, gummi eller plastik. Bare de var købt i en bod på Strøget eller (endnu bedre) på et loppemarked i Paris og havde noget etnisk, autentisk over sig, så var alt godt.

6. Swatch-uret var umuligt at komme udenom i 80'erne. 100% plastisk i alle farver og mønstre og helt fantastisk.

7. Den der hårdims, som Carrie nådesløst foragter i et afsnit af Sex and the City. En puffet sag i stof, og selv om det er helt godnat i New York, så var der altså mange i omløb i DK i 90'erne.

Du vil (garanteret) også kunne lide